Atoll IN200 / IN 200 Signature TRADE.INRUIL BTW/VAT* NEW!

Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
4144sinds 26 aug. '22, 12:04
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
LuidsprekersysteemStereo

Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Een ingetogen apparaat om te zien. Als je 'm vastgrijpt ontstaat zeker de eerste glimlach. Voelt goed, weegt goed. Een volle versterker qua klank, alsof er een groter exemplaar staat. Nergens scherp, erg vloeiend. Vele fabrikanten uit deze prijsklasse grijpen naar klasse D-oplossingen, Atoll niet, en dat is direct duidelijk. Niet die onbegrensde detaillering, maar absoluut ver weg van de hardheid die vele D-amps hebben. Deze speelt de eerste 50 watt in klasse A. Dit maakt muziek. Benen ontspannen, voetje in het ritme.

BIJZONDERHEDEN:

Dac en phono zijn optioneel. Vraag ernaar!

De prijs is inclusief BTW. Ondernemers, doe er je voordeel mee.

We leveren 100% nieuw in gesealde doos, maar vonden het leuk om ons demomodel even op de foto te zetten. Kom langs voor een demo in één van onze 5 luisterruimtes! Andere eventuele uitvoeringen ook mogelijk dus. We ruilen graag in op nieuwe apparatuur om er iets leuks van te maken! Laat vooral weten wat je eventueel ter inruil hebt.

Wij zijn officieel dealer en kunnen alle andere producten en uitvoeringen verzorgen. Ook spullen van vele andere fabrikanten kunnen we vaak naar de shop halen. Vraag gerust! We ruilen in op nieuw én gebruikt.

We hebben meer uit dezelfde lijn staan, zie foto's en/of andere advertenties.

We ruilen er graag op in om er iets leuks van te maken. Stuur vooral door wat je eventueel beschikbaar hebt, wij beoordelen dan graag of we in de shop kwijt kunnen.

Te voorzien van optionele modules. Dan kun je zelf bepalen waar je voor gaat, en waarvoor niet. Dit is de 'kale' versie. En dus voordeliger. Hiep hoi!

KENMERKEN:

Houd je kop!(telefoon). Niemand tot last, ook weleens lekker. Prik je hoofdtelefoon in en sluit je af van de vaak veel te drukke wereld.

Sluit een (extra) eindversterker aan als je dit wenst. De pre-out is ook geschikt voor actieve subwoofers.

Wanneer heb je voor het laatst aan iemand gevraagd of je die lekkere cd mag lenen? Niet om te draaien... nee, om even snel op tape te zetten. Voor diegenen die er echt geen genoeg van kunnen krijgen; er zit een tape-out op!

SPDIF is de afkorting voor Sony/Philips Digital Interface Format. (Leuk dat wij er als klein landje invloed hebben gehad!) Het is een standaard voor de overdracht van een digitaal signaal tussen bijvoorbeeld een streamer of cd-loopwerk naar dac. De gebruikte kabel maakt een behoorlijk verschil in de weergave. Een standaard kabel laat vooral een rommelig en overvloed aan laag horen, en het midden en hoog slibben dicht tot een brei. Er zijn er velen die dit betwisten. Wees sceptisch, maar er moet eens een moment van beoordeling komen.

Optische input, storingsvrij en daarom bij sommige dac's de betere optie gebleken, al zijn ze vaak beperkend in de bitrate (toch zijn er dac's die tot 24 bit/192 kHz laten binnenkomen). De gebruikte kabel is enorm van belang kunnen we melden, we laten deze verschillen graag door je beoordelen.

Door de USB-poort kan de hoogst mogelijke bitrate worden getransporteerd.

Op de interne dac (digitaal naar analoog-omvormer) kun je digitale apparatuur zoals een (voordelige) streamer of televisie aansluiten, waardoor je van hogere muziekkwaliteit kunt genieten.

Verwarming uit, versterker aan... het is tijd voor echte Klasse A-versterking. De gloed in het geluid die de resonanties van de instrumenten zelf diep de luisterkamer instrooit.

SPECIFICATIES:

Vermogen Wrms/kanaal/8Ω: 120 W
Vermogen Wrms/kanaal/4Ω: 200 W
Impulsvermogen: 200 W
Voeding (VA): 670
Totaal condensatoren (µF): 62 000
Ingangsimpedantie (kΩ): 220
Gevoeligheid (mV): 100
Stijgende tijd (µs): 2,5
Signaal/ruisverhouding (dBA): 100 dB
Bandbreedte: 5 Hz – 100 kHz
Gewicht (kg): 12
Afmetingen (mm): 440x90x300mm

MERKINFO:

J'aime les amplis de France! Fraaie degelijk gebouwde apparatuur. Een vaak bescheiden vormgeving van buiten. Van binnen secuur en strak opgebouwd.

FREAKINFO:

International!
We transport worldwide. We are happy to trade in, please send a message with what you may have. We offer a 12-month full warranty on used audio, and new products will come with full warranty. Payment via PayPal is possible. Read about Freakuence!

Freakuence!
Volgens betrouwbare bron (wijzelf) de leukste audioshop! Passie voor muziek en de spullen die daar voor zorgen. Geen geneuzel, de oren laten bepalen. We hebben héééél véééél audio! Bekijk onze advertentielijst en druk op de 'bewaar-ster' voor je wekelijkse shot aan audio! Maar kijk uit, het virus is hardnekkig. Ja ja, we hebben meer dan 1000 reviews op Marktplaats. En ja ja, ze zien er ook nog eens goed uit. Lees onze onderstaande informatieve uiteenzettingen even door, hoe langdradig ook...

Garantie!
12 maanden garantie op al onze gebruikte producten. We controleren en testen de spullen zodat frustratie uitgesloten is. Op nieuwe spullen hanteren we de garantietermijn van de fabrikant. Ook buiten de garantietermijn helpen wij graag! Wij leveren met factuur, hierop staan je gegevens, de productgegevens, en de garantievoorwaarden.

Sessie!
We zorgen dat een luistersessie leuk en nuttig is. Geen klanten of verkopers die in je nek hijgen, hoe lekker dat ook kan zijn natuurlijk. Ons aanbod is enorm, en we zitten totaal niet vast aan merken, hierdoor kunnen we bijzonder veel laten horen binnen je optische smaak en budget. Daarna de oren laten bepalen, want lezen is leuk maar vergelijken is de enige manier. Dus alles behalve een saaie winkel, enkel een gezonde dosis liefhebberij. Neem gerust eigen muziek mee! (Boybands uitgezonderd).

Openingstijden!
Wij zijn zo goed als de gehele dag aanwezig, maar werken op afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen voor iedereen die de moeite neemt om bij ons langs te komen. We zitten aan de A12, en je kunt bij ons boetevrij parkeren op eigen parkeerplaatsen. 19 minuten loopafstand vanaf Woerden NS. We verzorgen ook luistersessies op de zaterdagen en avonduren. Een berichtje sturen is vaak het snelst omdat we de telefoon meestal niet opnemen als er bezoekers zijn. Natuurlijk is een telefoontje wagen geen enkel probleem!

Inruil!
Audio weg doen gaat vaak met pijn in het hart. Misschien dat inruilen verzacht. Stuur gerust merk en type door, plus de optische en technische staat ervan, dan bekijken wij of we een leuke korting kunnen bieden. Helaas moeten wij inruilverzoeken ook afslaan, omdat het niet binnen ons assortiment past, of omdat een bepaalde inruil voor ons niet interessant is op een product vanwege te grote verschillen in leeftijd, prijs of populariteit. Apparatuur afkraken zullen wij nooit doen, laat het dus ook alsjeblieft niet als zodanig voelen!

Teleurstellingen!
Wij ontvangen dagelijks vele berichten, inruilverzoeken, en vragen tot afspraak voor een luistersessie. Er lopen dagelijks aanvragen van meerdere personen tegelijk rondom één product, en deze behandelen we allen zo snel als mogelijk, en lopen dus vaak synchroon. Zolang er géén concrete luisterafspraak, reservering of overeenkomst op afstand is gemaakt, voelen wij ons vrij om met anderen geïnteresseerden over te gaan tot een reservering of akkoord. Andersom geldt dit vanzelfsprekend ook. Ook wij vernemen dagelijks van geïnteresseerden dat de interesse tóch is verdwenen, of dat er nog twijfel is. Geen enkel probleem natuurlijk!

Verzenden!
Hier besteden we veel aandacht aan. Producten worden degelijk verpakt en nog even vertroeteld! Kleine pakketten onder de 30 kilogram verzenden we gratis binnen Nederland en België. Grote speakers en loodzware ruggenbrekers laten we bezorgen tegen meerprijs, of bezorgen we in overleg met onze bus, maar is niet gratis helaas. We gaan bij bezorgen uit van de begane grond.

Advertenties!
Bij het aanmaken van advertenties dient er een 'staat' te worden aangegeven. Wij kiezen standaard voor 'zo goed als nieuw', omdat we alle producten technisch controleren en garantie bieden. 100% onbeschadigd is een unicum bij gebruikte spullen, er is zo goed als altijd wel een veegje, krasje, putje, hapje, vlekje, of anders. We fotograferen beschadigingen zo goed mogelijk. Ook zijn niet altijd alle onderdelen van een product meer aanwezig; zo kan een doos of handleiding missen, of bijvoorbeeld de jumpers van speakers heeft de vorige eigenaar niet bewaard.

Referentie!
Iedereen heeft wel een referentieopname voor het beoordelen van audio, maar wij hebben iets gevonden wat het beoordelen van audio op afstand eindelijk mogelijk gemaakt. We hebben bij alle producten een cassettebandje of een plaat geplaatst op de foto's, klankmatig kom je natuurlijk helemaal nergens achter bij het zien ervan, maar met onze referentietape of referentieplaat is het formaat van het product een heel stuk gemakkelijker te bepalen. Veel kijkplezier!

Filter!
We hebben zoveel advertenties dat je de kluts kwijt kunt raken. Gebruik de Marktplaats-filters om de juiste productgroep te selecteren. Dan hoef je niet naar fantastisch mooie speakers te kijken als je op zoek bent naar een heerlijke versterker. Dat zal toch héél erg zonde van je tijd zijn.

Reserveren!
We reserveren producten niet zomaar. We doen dit alleen na het maken van een concrete afspraak op zeer korte termijn. We zetten advertenties nadien nooit op gereserveerd, omdat we dan contact kunnen houden met geïnteresseerden. Zoals je vast weleens hebt ervaren via Marktplaats, worden afspraken regelmatig afgezegd. Zo ook bij ons. Op deze manier kunnen we vlot door met de ander. Andere geïnteresseerden krijgen enkel antwoord dat ze op een wachtlijst komen.

Inkoop!
Stuur eens door wat je hebt staan. Misschien zetten we het graag in onze shop. We moeten selectief zijn, dus kunnen helaas niet alles kopen wat we krijgen aangeboden. Inkopen bij óns mag je natuurlijk ook gewoon doen, misschien zet je graag iets van onze spullen in je huis.

Luisterruimtes!
We hebben vijf zeer comfortabele luisterruimtes ingericht voor de bezoekers van de shop. De deur gaat dicht, dus leef je uit. Volume laag of hoog, niemand tot last, last van niemand. Iedere ruimte is anders en klinkt anders. Vink ze alle vijf af! :)
Zoekertjesnummer: m1878356834