Cambridge CXA81 / CXA 81 - Inruil mogelijk! BTW*NEW IN BOX!

€ 1.399,00
Ophalen of Verzenden
15143sinds 19 jan. '22, 11:51
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
LuidsprekersysteemStereo

Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Topding! Fraaie behuizing, lekkere zware voeding, en er zit een dac in. Wat wilt een audiomens nog meer? De weergave van deze machine is transparant te noemen. Helder tot in de puntjes. De combinatie van een speaker met tweeters die nogal vervormen, dat zou al snel pijnlijk voor de oortjes zijn. Vraag gerust om advies!

Retail: 1.399,00

BIJZONDERHEDEN:

De prijs is inclusief BTW. Ondernemers, doe er je voordeel mee.

We leveren 100% nieuw in gesealde doos, maar vonden het leuk om ons demomodel even op de foto te zetten. Kom langs voor een demo in één van onze 5 luisterruimtes! Andere eventuele uitvoeringen ook mogelijk dus. We ruilen graag in op nieuwe apparatuur om er iets leuks van te maken! Laat vooral weten wat je eventueel ter inruil hebt.

Wij zijn officieel dealer en kunnen alle andere producten en uitvoeringen verzorgen. Ook spullen van vele andere fabrikanten kunnen we vaak naar de shop halen. Vraag gerust! We ruilen in op nieuw én gebruikt.

We hebben meer uit dezelfde lijn staan, zie foto's en/of andere advertenties.

KENMERKEN:

Bluetooth is een open standaard voor draadloze verbindingen tussen apparaten op korte afstand, zoals tussen een mobiele telefoon en versterker. De techniek is ontwikkeld door het Zweedse Ericsson, maar heeft een Nederlandse tint, het was namelijk werknemer Jaap Haartsen die het in 1994 ontwikkelde binnen het bedrijf. Gemakkelijk om muziek te streamen, maar loop niet te ver weg met je telefoon, dan zal de muziek gaan haperen. En er is niets zo irritant als muziek die onderbroken wordt!

Lekker dreunen! De actieve subwoofer is aan te sluiten op de sub-out. Het uitgangssignaal is variabel, hierdoor blijft het volume van de subwoofer gelijk aan die van de speakers.

Sluit een (extra) eindversterker aan als je dit wenst. De pre-out is ook geschikt voor actieve subwoofers.

Eén set speakers niet voldoende voor een burenruzie? Gelukkig kun je twee sets aansluiten, je hoeft enkel maar te schakelen. Laat ons er vooral buiten!

Ook zo moe van het moeten aanzetten van je hele stapel aan componenten? Hebben ze een zogenaamde trigger (deze heeft dat), dan zit je goed. Triggerkabeltje ertussen, en alles schakelt elkaar in of uit (als ze dat maar niet door elkaar gaan doen).

Voorzien van gebalanceerde mogelijkheden (XLR).

SPDIF is de afkorting voor Sony/Philips Digital Interface Format. (Leuk dat wij er als klein landje invloed hebben gehad!) Het is een standaard voor de overdracht van een digitaal signaal tussen bijvoorbeeld een streamer of cd-loopwerk naar dac. De gebruikte kabel maakt een behoorlijk verschil in de weergave. Een standaard kabel laat vooral een rommelig en overvloed aan laag horen, en het midden en hoog slibben dicht tot een brei. Er zijn er velen die dit betwisten. Wees sceptisch, maar er moet eens een moment van beoordeling komen.

Optische input, storingsvrij en daarom bij sommige dac's de betere optie gebleken, al zijn ze vaak beperkend in de bitrate (toch zijn er dac's die tot 24 bit/192 kHz laten binnenkomen). De gebruikte kabel is enorm van belang kunnen we melden, we laten deze verschillen graag door je beoordelen.

Door de USB-poort kan de hoogst mogelijke bitrate worden getransporteerd.

Op de interne dac (digitaal naar analoog-omvormer) kun je digitale apparatuur zoals een (voordelige) streamer of televisie aansluiten, waardoor je van hogere muziekkwaliteit kunt genieten.

WOORDJE VAN DE FABRIKANT:

De CX-serie 2. Het geluid van vooruitgang.
Een half decennium nadat het CX-assortiment prestaties op zijn prijsniveau opnieuw heeft gedefinieerd, is het tijd om opnieuw te bedenken, opnieuw te ontwerpen en nieuw leven in te blazen. De geheel nieuwe CXA61 en CXA81 geïntegreerde versterkers bouwen voort op de fundamenten die zijn gelegd (en de gewonnen Awards) van de CXA60 en CXA80, maar met een fris en vooruitstrevend perspectief.

De CXA81 is evenwichtig, moeiteloos en verfijnd. Zijn 80 watt per kanaal geeft hem volledige autoriteit over muziek, en hij wringt elke emotionele en muzikale nuance uit je hele collectie.

SPECIFICATIES:

VERMOGEN
80 W RMS bij 8 Ohm, 120 W RMS bij 4 Ohm

DAC
ESS Sabel ES9016K2M

FREQUENTIERESPONS
<5Hz– 60kHz +/-1dB

ANALOGE AUDIO-INGANGEN
1x gebalanceerde XLR, 4x RCA

DIGITALE AUDIO-INGANGEN
1 x S/PDIF coaxiaal, 2 x TOSLINK optisch, 1 x USB audio, Bluetooth (geïntegreerd)

COMPATIBILITEIT
TOSLINK optisch: 16/24bit 32-96kHz PCM alleen, S/PDIF coaxiaal: 16/24bit 32-192kHz PCM alleen, USB: audioprofiel 1.0/2.0 (standaard 2.0), tot 32bit 384kHz PCM, tot DSD256 of DoP256, Bluetooth: 4.2 A2DP/AVRCP ondersteunt tot aptX HD (24bit 48kHz)

BLUETOOTH APTX HD ONTVANGER INGEBOUWD
Ja

ROON GETEST
Ja

UITGANGEN
Luidsprekers A+B, 3,5 mm hoofdtelefoon, voorversterkeruitgang, subwooferuitgang

AFSTANDSBEDIENING
Ja

MAX. STROOMVERBRUIK
750W

STANDBY STROOMVERBRUIK
<0.5W

AFMETINGEN (H X B X D)
115 x 430 x 341 mm (4,5 x 16,9 x 13,4 inch)

GEWICHT
8,7 kg (19,1 lbs)

MERKINFO:

Cambridge Audio is een Britse fabrikant. En zoals de naam al doet vermoeden vindt het zijn oorsprong in Cambridge, waar in het begin van de jaren zestig een groep jonge technologie-afgestudeerden een hoogtechnologisch R&D- en prototypingbedrijf oprichtte: Cambridge Consultants. Cambridge Audio begon in 1968 als een divisie van Cambridge Consultants en het eerste product van het bedrijf was de 2 × 20W P40 geïntegreerde versterker, die werd gemaakt door een team dat bestond uit Gordon Edge en Peter Lee. Naast geavanceerde technische specificaties had de P40 een slanke behuizing van Roy Gray (Woodhuysen Design).

FREAKINFO:

International!
We transport worldwide. We are happy to trade in, please send a message with what you may have. We offer a 12-month full warranty on used audio. Payment via PayPal is possible. Read about Freakuence!

Freakuence!
Volgens betrouwbare bron (wijzelf) de leukste audioshop! Passie voor muziek en de spullen die daar voor zorgen. Geen geneuzel, de oren laten bepalen. We hebben héééél véééél audio! Bekijk onze advertentielijst en druk op de 'bewaar-ster' voor je wekelijkse shot aan audio! Maar kijk uit, het virus is hardnekkig. Ja ja, we hebben meer dan 1000 reviews op Marktplaats. En ja ja, ze zien er ook nog eens goed uit. Lees onze onderstaande informatieve uiteenzettingen even door, hoe langdradig ook...

Garantie!
12 maanden garantie op al onze gebruikte producten. We controleren en testen de spullen zodat frustratie uitgesloten is. Op nieuwe spullen hanteren we de garantietermijn van de fabrikant. Ook buiten de garantietermijn helpen wij graag! Wij leveren met factuur, hierop staan je gegevens, de productgegevens, en de garantievoorwaarden.

Sessie!
We zorgen dat een luistersessie leuk en nuttig is. Geen klanten of verkopers die in je nek hijgen, hoe lekker dat ook kan zijn natuurlijk. Ons aanbod is enorm, en we zitten totaal niet vast aan merken, hierdoor kunnen we bijzonder veel laten horen binnen je optische smaak en budget. Daarna de oren laten bepalen, want lezen is leuk maar vergelijken is de enige manier. Dus alles behalve een saaie winkel, enkel een gezonde dosis liefhebberij. Neem gerust eigen muziek mee! (Boybands uitgezonderd).

Openingstijden!
Wij zijn zo goed als de gehele dag aanwezig, maar werken op afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen voor iedereen die de moeite neemt om bij ons langs te komen. We zitten aan de A12, en je kunt bij ons boetevrij parkeren op eigen parkeerplaatsen. 19 minuten loopafstand vanaf Woerden NS. We verzorgen ook luistersessies op de zaterdagen en avonduren. Een berichtje sturen is vaak het snelst omdat we de telefoon meestal niet opnemen als er bezoekers zijn. Natuurlijk is een telefoontje wagen geen enkel probleem!

Inruil!
Audio weg doen gaat vaak met pijn in het hart. Misschien dat inruilen verzacht. Stuur gerust merk en type door, plus de optische en technische staat ervan, dan bekijken wij of we een leuke korting kunnen bieden. Helaas moeten wij inruilverzoeken ook afslaan, omdat het niet binnen ons assortiment past, of omdat een bepaalde inruil voor ons niet interessant is op een product vanwege te grote verschillen in leeftijd, prijs of populariteit. Apparatuur afkraken zullen wij nooit doen, laat het dus ook alsjeblieft niet als zodanig voelen!

Teleurstellingen!
Wij ontvangen dagelijks vele berichten, inruilverzoeken, en vragen tot afspraak voor een luistersessie. Er lopen dagelijks aanvragen van meerdere personen tegelijk rondom één product, en deze behandelen we allen zo snel als mogelijk, en lopen dus vaak synchroon. Zolang er géén concrete luisterafspraak, reservering of overeenkomst op afstand is gemaakt, voelen wij ons vrij om met anderen geïnteresseerden over te gaan tot een reservering of akkoord. Andersom geldt dit vanzelfsprekend ook. Ook wij vernemen dagelijks van geïnteresseerden dat de interesse tóch is verdwenen, of dat er nog twijfel is. Geen enkel probleem natuurlijk!

Verzenden!
Hier besteden we veel aandacht aan. Producten worden degelijk verpakt en nog even vertroeteld! Kleine pakketten onder de 30 kilogram verzenden we gratis binnen Nederland en België. Grote speakers en loodzware ruggenbrekers laten we bezorgen tegen meerprijs, of bezorgen we in overleg met onze bus, maar is niet gratis helaas. We gaan bij bezorgen uit van de begane grond.

Advertenties!
Bij het aanmaken van advertenties dient er een 'staat' te worden aangegeven. Wij kiezen standaard voor 'zo goed als nieuw', omdat we alle producten technisch controleren en garantie bieden. 100% onbeschadigd is een unicum bij gebruikte spullen, er is zo goed als altijd wel een veegje, krasje, putje, hapje, vlekje, of anders. We fotograferen beschadigingen zo goed mogelijk. Ook zijn niet altijd alle onderdelen van een product meer aanwezig; zo kan een doos of handleiding missen, of bijvoorbeeld de jumpers van speakers heeft de vorige eigenaar niet bewaard.

Referentie!
Iedereen heeft wel een referentieopname voor het beoordelen van audio, maar wij hebben iets gevonden wat het beoordelen van audio op afstand eindelijk mogelijk gemaakt. We hebben bij alle producten een cassettebandje of een plaat geplaatst op de foto's, klankmatig kom je natuurlijk helemaal nergens achter bij het zien ervan, maar met onze referentietape of referentieplaat is het formaat van het product een heel stuk gemakkelijker te bepalen. Veel kijkplezier!

Filter!
We hebben zoveel advertenties dat je de kluts kwijt kunt raken. Gebruik de Marktplaats-filters om de juiste productgroep te selecteren. Dan hoef je niet naar fantastisch mooie speakers te kijken als je op zoek bent naar een heerlijke versterker. Dat zal toch héél erg zonde van je tijd zijn.

Reserveren!
We reserveren producten niet zomaar. We doen dit alleen na het maken van een concrete afspraak op zeer korte termijn. We zetten advertenties nadien nooit op gereserveerd, omdat we dan contact kunnen houden met geïnteresseerden. Zoals je vast weleens hebt ervaren via Marktplaats, worden afspraken regelmatig afgezegd. Zo ook bij ons. Op deze manier kunnen we vlot door met de ander. Andere geïnteresseerden krijgen enkel antwoord dat ze op een wachtlijst komen.

Inkoop!
Stuur eens door wat je hebt staan. Misschien zetten we het graag in onze shop. We moeten selectief zijn, dus kunnen helaas niet alles kopen wat we krijgen aangeboden. Inkopen bij óns mag je natuurlijk ook gewoon doen, misschien zet je graag iets van onze spullen in je huis.

Luisterruimtes!
We hebben vijf zeer comfortabele luisterruimtes ingericht voor de bezoekers van de shop. De deur gaat dicht, dus leef je uit. Volume laag of hoog, niemand tot last, last van niemand. Iedere ruimte is anders en klinkt anders. Vink ze alle vijf af! :)
Zoekertjesnummer: m1799044379