NuPrime LPS-212 / LPS 212 TRADE.INRUIL BTW/VAT*NEW IN BOX!

€ 475,00
Ophalen of Verzenden
941sinds 29 aug. '22, 21:43
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

PRODUCTOMSCHRIJVING:

Krachtige 12 volter! Gebruiken staat gelijk aan meer luisterplezier. Dit ding is stabiel!

BIJZONDERHEDEN:

De prijs is inclusief BTW. Ondernemers, doe er je voordeel mee.

Als demo gebruikt door dealer of importeur. Vanzelfsprekend hebben demomodellen géén particuliere eigenaar gekend, en komen ze met volledige fabrieksgarantie.

We hebben meer uit dezelfde lijn staan, zie foto's en/of andere advertenties.

Kom langs voor een demo in één van onze 5 luisterruimtes! We leveren 100% nieuw in gesealde doos, maar hebben ons demomodel even op de foto gezet. Andere eventuele uitvoeringen ook mogelijk dus. We ruilen graag in op nieuwe apparatuur om er iets leuks van te maken. Laat vooral weten wat je eventueel ter inruil hebt!

Wij zijn officieel dealer en kunnen alle andere producten en uitvoeringen verzorgen. Ook spullen van vele andere fabrikanten kunnen we vaak naar de shop halen. Vraag gerust! We ruilen in op nieuw én gebruikt.

KENMERKEN:

Het aansluiten van een lineaire voeding zorgt direct voor een upgrade. Vaak zijn de standaard voedingen van fabrikanten niet van grote klasse. Dan denk je misschien, vreemd dat ze daar niet voor kiezen... maar zo vreemd is dat niet, een apparaat wordt er al snel enkele honderden Euro's prijziger door, en dat is niet per se goed voor de verkoop. Het is een vanzelfsprekende keuze, en niets op aan te merken. Sluit je er een losse upgrade-voeding op aan dan gaat het apparaat beter presteren. Echt waar? Ja! Zonder enige twijfel. Het laag wordt strakker en grootser en het totaalbeeld wordt rustiger. Vraag erom! Dan laten we de verschillen horen.

SPECIFICATIES:

Apparaten met een laag stroomverbruik, zoals DAC, streamers, cd-spelers, mediaservers en digitale muziekspelers, zijn gevoelig voor wisselstroomruis van de voedingsadapter met schakelende modus. Geen enkele lineaire voeding is echter voldoende ter vervanging van de schakelende voeding.

NuPrime LPS-212 lineaire voeding bevatte een volledig uitgebalanceerd El-frame transformatorarchitectuurontwerp dat minder vatbaar is voor kernverzadiging door DC-offset.

De volgende kenmerken maken de LPS-212 tot een hifi-voeding met schoon en stabiel uitgangsvermogen, ontworpen voor audiofielen:

Geluidsarme MOSFET
EMI-filter
Softstart & ventilatorloos ontwerp
Volledig transformator epoxyharspakket om trillingsinterferentie te voorkomen;
Lage uitval lineaire output
Overspanningsbeveiliging:
Overstroombeveiliging:
Bescherming tegen oververhitting
Bescherming tegen bliksem
Grote capaciteitsoutput hoger dan 35.000 uF)
Accessoires

DC naar DC-kabel X 2
Stroomkabel X 1

LED-statusweergave voor stand-by, in gebruik en beschermingsstatus
Ingang: 230VAC of 115VAC 50/60Hz (met spanningskiezer)
Uitgang: DC 12V/2A en DC 12V/1A uitgangen
Uitgangsconnectoren: twee 5,5 x 2,1 vrouwelijke aansluitingen
Totaal vermogen: 36W
Productafmetingen: 155 mm (B) X 115 mm (L) X 58 mm (H)
Gewicht: 1,3 KG

MERKINFO:

Het Amerikaanse NuPrime (eerder NuForce) staat bekend om zijn kristalheldere snelle sound. De behuizingen vrij ingetogen, klankmatig verre van.

FREAKINFO:

International!
We transport worldwide. We are happy to trade in, please send a message with what you may have. We offer a 12-month full warranty on used audio. Payment via PayPal is possible. Read about Freakuence!

Freakuence!
Volgens betrouwbare bron (wijzelf) de leukste audioshop! Passie voor muziek en de spullen die daar voor zorgen. Geen geneuzel, de oren laten bepalen. We hebben héééél véééél audio! Bekijk onze advertentielijst en druk op de 'bewaar-ster' voor je wekelijkse shot aan audio! Maar kijk uit, het virus is hardnekkig. Ja ja, we hebben meer dan 1000 reviews op Marktplaats. En ja ja, ze zien er ook nog eens goed uit. Lees onze onderstaande informatieve uiteenzettingen even door, hoe langdradig ook...

Garantie!
12 maanden garantie op al onze producten. We controleren en testen de spullen zodat frustratie uitgesloten is. Ook buiten de garantietermijn helpen wij graag! De spullen die hier gekocht zijn, en defect gaan buiten de garantietermijn, die repareren wij als service, een leven lang, tegen zeer fatsoenlijke bedragen. Je loopt bij ons dus minder financieel risico op de aankoop van een gebruikt product, dan bij de aankoop van nieuw, met alle afschrijving. Wij leveren met factuur, hierop staan je gegevens, de productgegevens, en de garantievoorwaarden.

Sessie!
We zorgen dat een luistersessie leuk en nuttig is. Geen klanten of verkopers die in je nek hijgen, hoe lekker dat ook kan zijn natuurlijk. Ons aanbod is enorm, en we zitten totaal niet vast aan merken, hierdoor kunnen we bijzonder veel laten horen binnen je optische smaak en budget. Daarna de oren laten bepalen, want lezen is leuk maar vergelijken is de enige manier. Dus alles behalve een saaie winkel, enkel een gezonde dosis liefhebberij. Neem gerust eigen muziek mee! (Boybands uitgezonderd).

Openingstijden!
Wij zijn zo goed als de gehele dag aanwezig, maar werken op afspraak, zodat we de tijd kunnen nemen voor iedereen die de moeite neemt om bij ons langs te komen. We zitten aan de A12, en je kunt bij ons boetevrij parkeren op eigen parkeerplaatsen. 19 minuten loopafstand vanaf Woerden NS. We verzorgen ook luistersessies op de zaterdagen en avonduren. Een berichtje sturen is vaak het snelst omdat we de telefoon meestal niet opnemen als er bezoekers zijn. Natuurlijk is een telefoontje wagen geen enkel probleem!

Inruil!
Audio weg doen gaat vaak met pijn in het hart. Misschien dat inruilen verzacht. Stuur gerust merk en type, plus de optische en technische staat door, dan bekijken wij of we een leuke korting kunnen bieden. Helaas moeten wij inruilverzoeken ook afslaan, omdat het niet binnen ons assortiment past, of omdat een bepaalde inruil voor ons niet interessant is op het een product vanwege te grote verschillen in leeftijd, prijs of populariteit. Apparatuur afkraken zullen wij nooit doen, laat het dus ook alsjeblieft niet als zodanig voelen!

Teleurstellingen!
Wij ontvangen dagelijks vele berichten, inruilverzoeken, en vragen tot afspraak voor een luistersessie. Er lopen dagelijks aanvragen van meerdere personen tegelijk rondom één product, en deze behandelen we allen zo snel als mogelijk, en lopen dus vaak synchroon. Zolang er géén concrete luisterafspraak, reservering of overeenkomst op afstand is gemaakt, voelen wij ons vrij om met anderen geïnteresseerden over te gaan tot een reservering of akkoord. Andersom geldt dit vanzelfsprekend ook. Ook wij vernemen dagelijks van geïnteresseerden dat de interesse tóch is verdwenen, of dat er nog twijfel is. Geen enkel probleem natuurlijk!

Verzenden!
Hier besteden we veel aandacht aan. Producten worden degelijk verpakt en nog even vertroeteld! Kleine pakketten onder de 30 kilogram verzenden we gratis binnen Nederland en België. Grote speakers en loodzware ruggenbrekers laten we bezorgen tegen meerprijs, of bezorgen we in overleg met onze bus, maar is niet gratis helaas. We gaan bij bezorgen uit van de begane grond.

Staat!
Bij het aanmaken van advertenties dient er een 'staat' te worden aangegeven. Wij kiezen standaard voor 'zo goed als nieuw', omdat we alle producten technisch controleren en garantie bieden. 100% onbeschadigd is een unicum bij gebruikte spullen, er is zo goed als altijd wel een veegje, krasje, putje, hapje, vlekje, of anders. We fotograferen beschadigingen zo goed mogelijk. Ook zijn niet altijd alle onderdelen van een product meer aanwezig; zo kan een doos of handleiding missen... of bijvoorbeeld de jumpers van speakers heeft de vorige eigenaar niet bewaard. We zetten alles wat we erbij hebben op de foto's.

Filter!
We hebben zoveel advertenties dat je de kluts kwijt kunt raken. Gebruik de Marktplaats-filters om de juiste productgroep te selecteren. Dan hoef je niet naar fantastisch mooie speakers te kijken als je op zoek bent naar een heerlijke versterker. Dat zal toch héél erg zonde van je tijd zijn.

Reserveren!
We reserveren producten niet zomaar. We doen dit alleen na het maken van een concrete afspraak op zeer korte termijn. We zetten advertenties nadien nooit op gereserveerd, omdat we dan contact kunnen houden met geïnteresseerden. Zoals je vast weleens hebt ervaren via Marktplaats, worden afspraken regelmatig afgezegd. Zo ook bij ons. Op deze manier kunnen we vlot door met de ander. Andere geïnteresseerden krijgen enkel antwoord dat ze op een wachtlijst komen.

Inkoop!
Stuur eens door wat je hebt staan. Misschien zetten we het graag in onze shop. We moeten selectief zijn, dus kunnen helaas niet alles kopen wat we krijgen aangeboden. Inkopen bij óns mag je natuurlijk ook gewoon doen, misschien zet je graag iets van onze spullen in je huis.

Luisterruimtes!
We hebben vijf zeer comfortabele luisterruimtes ingericht voor de bezoekers van de shop. De deur gaat dicht, dus leef je uit. Volume laag of hoog, niemand tot last, last van niemand. Iedere ruimte is anders en klinkt anders. Vink ze alle vijf af! :)
Zoekertjesnummer: m1879762905
Populaire zoektermen