RALENO - studioset / fotoboxen - softbox-verlichtingsset -

€ 57,99
Verzenden
160sinds 5 apr. '24, 03:16
Deel via
of

Beschrijving

Dit product wordt door Redealer.nl met een hoge korting verkocht, ver onder de normale winkelprijs.

Omschrijving van het product (voor een volledige omschrijving van het product, kijk op de website),

De professionele softboxset bestaat uit een reeks continu lichtkits die het licht kunnen verspreiden, een langdurige gedempte lichtstroom bieden en schaduwen verwijderen om een geweldig lichteffect te bereiken. Het vermindert ook overbelichting en warme plekken om je beste opnames te bereiken. Ongeacht of je nu een enthousiaste fotograaf bent, een beginner of een professionele fotograaf bent, de foto-softboxkit biedt altijd wat je nodig hebt. Het is perfect voor studioportretten, fotokunst, bruiloftsfoto's, mode-opnames, reclameartikelen, productfotografie, video's, leidende foto's en andere opnamesituaties die betrekking hebben op mensen en stilleven.

Voordelen
Super Bright Mini Softbox
RALENO's lightbox verlichtingsset is een game-changer. Met een kleiner formaat en dezelfde helderheid is deze mini-softbox uiterst handig om te gebruiken of op te bergen. Het lichtgewicht ontwerp zorgt voor probleemloze draagbaarheid en kan gemakkelijk op de vloer of tafel worden gebruikt.
Oogvriendelijker en zachter LED-licht - ervaar het verschil met ons LED-licht. Gelijk aan een spaarlamp van 50 W, straalt het een zacht, zacht licht uit dat uw ogen niet belast, zelfs niet bij langdurig gebruik. Ideaal voor het maken van video's, het houden van vergaderingen of het vullen van licht bij het maken van foto's.

Opnieuw ontworpen statief
Ons statief is de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Het toonaangevende ontwerp met omgekeerde vouw verkleint het formaat aanzienlijk met behoud van de hoogte. De intrekbare driedelige lengte biedt veelzijdige hoogteverstelling van 16.5 tot 60 inch om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De dikkere buisdiameter zorgt voor meer stabiliteit en betrouwbaarheid, waardoor je de beste fotografie-ervaring krijgt.

Prachtige softbocbehuizing
nze softboxen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een stijve en sterke nylon band en een binnenvoering van verzilverde reflecterende stof. Zijn slanke en verfijnde uiterlijk in combinatie met zijn lange en rechte lichaam zal je de adem benemen. Deze lightbox is perfect voor video-opnamen, portretfotografie of live invullicht en levert grootse effecten in een kleine behuizing.

Anti-stroboscoop video invullicht
Zeg vaarwel tegen vervelende flitsers. Onze lampen genereren geen vervelende flikkeringen, dus ze zijn perfect voor het opnemen van video in 4K 60fps of 1080P 30fps. Continue verlichting bij het maken van foto's zorgt voor aantrekkelijke lichteffecten die uw video's visueel nog aantrekkelijker maken.

Inhoud set
2 x 41x41 cm softboxen
2 x 50W LED-lampen
2 statieven
2 witte zachte doeken
1 nylon tasTelefonisch bereikbaar op werkdagen van 13:00 tot 16:00 uur.

Redealer.nl verkoopt nieuwe producten die verkregen worden vanuit retouren* en overtollige** winkelvoorraad. Hierdoor kunnen wij werken met kortingen van 30% tot wel 70% op de normale winkelprijs

*Alle retourproducten worden grondig gecontroleerd voordat ze verkocht worden.**Overtollige winkelvoorraden zijn nieuwe producten

Zoekertjesnummer: a138082212