Analoge camera's & lenzen - 100% getest met garantie

Zie omschrijving
73213sinds 14 mar. '23, 14:23
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Clicque Camera Co., webshop vanuit Gent, is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van analoge camera's en lenzen. Wij bieden enkel analoge camera's en lenzen aan die volledig zijn getest voor verkoop. Met jaren ervaring in verzamelen, taxeren en herstellen van analoge camera's & lenzen, kunnen wij u vast en zeker verder helpen.

Wij willen enkel volledig en correct werkend materiaal in gebruik zien. Daarom zijn wij één van de weinige webshops die investeren in het nodige (precisie) testmateriaal en ook de (technische) kennis bezitten om elk artikel correct te kunnen beoordelen. Dit is de enige manier waarop wij kunnen garanderen dat de aangeboden camera's en lenzen, aan onze strikte eisen voldoen.

Elk artikel wordt bij ons getest op correcte sluitertijden, lichtmeting & scherpstelling met behulp van hoogwaardig testmateriaal. Lees meer over onze test procedures op onze site.

Bij ons geniet u van:
  • Jarenlange expertise op het gebied van analoge fotografie
  • Professioneel nagekeken en getest materiaal
  • 3 maand garantie

Wij voorzien een breed assortiment aan geteste camera's en lenzen voor zowel de nieuwkomers als de doorgewinterde verzamelaars. Van Canon, Nikon & Pentax tot Leica, Hasselblad & Rollei. We zijn continu aan het werk om u enkel het beste materiaal aan te kunnen bieden.

Bent u op zoek naar een specifieke camera of lens? Wenst u meer info over één item of een volledige collectie? Stuur ons gerust via info@clicquecamera.com of op sociale media: @clicquecameraco.

Wij zijn ook altijd op zoek naar camera's, lenzen en accessories van Nikon, Canon, Olympus, Pentax, Leica, Rollei, Mamiya, Yashica, Alpa, Hasselblad... etc. Contacteer ons gerust indien u iets van de hand wil doen.

Zoekertjesnummer: a119089958