Jefke
Bijna 10 jaar actief op 2dehands
Hasselt
Home Jefke

11 resultaten voor Jefke

Sorteer op
 • Stripbeeldjes catalogus CAC3D nr 1

  Stripbeeldjes catalogus CAC3D nr 1

  Dit boekje omhelst een inventarisering en prijsnoteringen / quotaties van beeldjes van strip- en U.S. comic series. Dit naslagwerk van 290 pagina’s dik (format 21,0 x 14,8 cm) en uitgebracht in 2012 bevat de meeste voertuigen en beeldjes uit stripverhalen van de fabrikanten: Aroutcheff, Attakus, Fariboles, Figures & Vous, Leblon-Delienne, Like An Angel, Mufraggi, Pixi en Sideshow. De meest populaire stripreeksen zijn er dus in opgenomen, zoals daar zijn: Asterix, Blacksad, Blake en Mortimer, Guust, Kuifje, Lucky Luke, Pin-up (van Berthet), Robbedoes en Kwabbernoot, Thorgal, Trollen van Troy en XIII. Het is een (privé)uitgave van ‘Cote-a-cas’ waar //Cas// de bijnaam is voor de verzamelaar / kenner Christian Mallet uit Bordeaux (Frankrijk). De omslagtekening is van de hand van Ronan Lefebvre (ook gekend onder het pseudoniem ‘Sti’ of van de stripserie ‘//Het Godvrrgeten Eiland//‘, met Luc Cromheecke).

  Nieuw Ophalen
  BiedenJefkeGisterenHasselt
 • Munt zilveren 100 euro "XIII"

  Munt zilveren 100 euro "XIII"

  Zilveren munt uitgegeven door Monnaie de Paris (Frankrijk) in 2011, met een oplage van 500 exemplaren. De zilveren munt heeft een gewicht van 327,60 gr, een Ø van 75 mm, een dikte van 8 mm, is gemaakt uit zuiver zilver (950 %) en geslagen in Belle Épreuve (Proof Finish) qualiteit. De voorzijde (foto 1) beeld de typische beeltenis van XIII en het mythische logo af, samen met het Muntteken (Hoorn des Overvloeds – Parijs, Pessac), jet jaartal (2011) en het Muntmeesterteken (Vijfhoek – Frankrijk, Yves Sampo, 2011-heden). De achterzijde (foto 2) toont de faciale waarde (100 €), ‘RF’ (van République française) en enkele hoofdpersonages uit de stripreeks (Jones, XIII en de Mangoest). Wordt geleverd in een **opaal blauw houten kistje** met een certificaat.

  Ophalen
  BiedenJefkeGisterenHasselt
 • Straatnaamborden / Plaques de Rue - Isabelle

  Straatnaamborden / Plaques de Rue - Isabelle

  In april 2004 organiseerde de stad Brussel zijn eerste ‘Twee Weken van de Strip’. In mei 2006, ter gelegenheid van de derde veertiendaagse van de strip, werden 31 straten in het centrum van Brussel omgedoopt tot helden van de strip of van stripreeksen. Ter gelegenheid van de vierde “Quinzaine de la BD” in juni 2007 deden ze hetzelfde voor 52 nieuwe straten. Het straatnaambord van Bob Morane in de Lombardstraat dateert van 2008. De straatnaamborden werden telkens in twee exemplaren gemaakt, één werd er naast het officiële straatnaambord opgehangen en de andere werd verkocht ten voordele van de VZW “Le Huitième Jour” (De 8ste Dag - vzw promoot zelfstandig wonen voor jong volwassenen met beperkingen). Dit zijn getrouwe reproducties van officiële straatnaamborden van de stad Brussel, in hetzelfde formaat en kwaliteit, alleen zijn de kleuren omgekeerd: donker blauwe inkt op witte geëmailleerde achtergrond i.p.v. witte inkt op donker blauwe geëmailleerde achtergrond. Het hier aangeboden straatnaambord van **Isabelle & Calendula** van striptekenaar Will is uit de eerste reeks, gemaakt in 2006.

  Nieuw Ophalen
  BiedenJefkeGisterenHasselt
 • Straatnaamborden / Plaques de Rue - Jerry Spring

  Straatnaamborden / Plaques de Rue - Jerry Spring

  In april 2004 organiseerde de stad Brussel zijn eerste ‘Twee Weken van de Strip’. In mei 2006, ter gelegenheid van de derde veertiendaagse van de strip, werden 31 straten in het centrum van Brussel omgedoopt tot helden van de strip of van stripreeksen. Ter gelegenheid van de vierde “Quinzaine de la BD” in juni 2007 deden ze hetzelfde voor 52 nieuwe straten. Het straatnaambord van Bob Morane in de Lombardstraat dateert van 2008. De straatnaamborden werden telkens in twee exemplaren gemaakt, één werd er naast het officiële straatnaambord opgehangen en de andere werd verkocht ten voordele van de VZW “Le Huitième Jour” (De 8ste Dag - vzw promoot zelfstandig wonen voor jong volwassenen met beperkingen). Dit zijn getrouwe reproducties van officiële straatnaamborden van de stad Brussel, in hetzelfde formaat en kwaliteit, alleen zijn de kleuren omgekeerd: donker blauwe inkt op witte geëmailleerde achtergrond i.p.v. witte inkt op donker blauwe geëmailleerde achtergrond. Het hier aangeboden straatnaambord van **Jerry Spring** van striptekenaar JiJé is uit de eerste reeks, gemaakt in 2006.

  Nieuw Ophalen
  BiedenJefkeEergisterenHasselt
 • Euro-munten jaarset 2011 "XIII"

  Euro-munten jaarset 2011 "XIII"

  Bevat alle 8 euromunten van Frankrijk uit 2011 in BU (Brilliant Uncirculated / //Brilliant Universel//) kwaliteit. De munten van 50 ct en van 1 € zijn nooit in circulatie genomen, en zijn dus **exclusief geslagen** voor dit setje! Dit setje op slechts 500 exemplaren is speciaal uitgebracht ter gelegendheid van de lancering van de zilveren en gouden munten van de stripserie ‘XIII’.

  Ophalen
  BiedenJefkeEergisterenHasselt
 • Medaille "XIII et les tueuses"

  Medaille "XIII et les tueuses"

  Medaille uitgegeven door Monnaie de Paris (Frankrijk) in 2011, met een oplage van 1313 exemplaren. De medaille heeft een gewicht van ong. 250 gr, een Ø van 75 mm, en is gemaakt uit brons. De voorzijde (foto 1) toont de typische beeltenis van XIII en het mythische logo. De achterzijde (foto 2) beeld de "moordenaressen" uit de stripserie XIII af, samen met enkele van de vele gedaanten die stripfiguur XIII heeft aangenomen in de serie. Wordt geleverd in een blauw doosje met een certificaat.

  Nieuw Ophalen
  Prijs o.t.k.Jefke13 jun. '19Hasselt
 • Valise 25e Anniversaire XIII

  Valise 25e Anniversaire XIII

  Een stevig uitgevoerde koffer gevuld met alle albums uit de reguliere serie, in een eerste herdruk voorzien van een andere cover (covers van luxe uitgaven, Ex-Librissen, …), uitgebracht in 2009. De cover van album 2 (van de hand van Vance) en album 18 (van Giraud) zijn voorzien van een nieuwe speciaal voor deze 25ste verjaardagsuitgave gemaakte covertekening (zie foto 2 - liggend in de koffer). En met als extra een facsimile-uitgave (‘Histoire d’une BD Culte’) van Vance’s originele platen van het eerste album in zw/w, met voorwoord en albumopsomming van Jean-Pierre Fueri, met telkens ontboezemingen van de auteurs per album (zie foto 3 - links). Alle albums van deze verjaardagseditie zijn uitgebracht op 8000 ex. waarvan er 999 ex. van een volgnummerstempel voorzien zijn speciaal voor deze koffer, behalve de facsimile-uitgave (slechts 999 ex.). Elke koffer bevat een genummerd (stempel van 1/999 t/m 999/999) en door beide auteurs gesigneerd certificaat (zie foto 3 - rechts). Deze koffer zit nog steeds mooi en veilig verpakt in beide originele kartonnen verpakkingen, omringd door een beschermende bubbelfolie. **Let op: alle strips zijn in het Frans!**

  Nieuw Ophalen
  Prijs o.t.k.Jefke13 jun. '19Hasselt
 • Beeldjes Kiekeboe & Fanny

  Beeldjes Kiekeboe & Fanny

  __**LET OP**__: beide beeldjes van Marcel en Fanny Kiekeboe worden alleen samen verkocht! Het beeldje van Marcel, gemaakt door 'De 3 Mannetjes' (sculptuur van Pascal Rodier), is uitgebracht in 1997 op een oplage van 95 ex. (waarvan 15 buiten handel). Alle beeldjes zijn vergezeld van een door Mehro gesigneerd en genummerd certificaat, en verpakt in een houten kistje. Het beeldje van Fanny, gemaakt door 'De 3 Mannetjes' (sculptuur van Stephan Saint Emett), is uitgebracht in 1998 op een oplage van 115 ex. (waarvan 15 buiten handel). Alle beeldjes zijn vergezeld van een door Mehro gesigneerd en genummerd certificaat, en verpakt in een gelijk genummerde handdoek in een "doorschijnend plastiek buiskoker". **Let op: beeldjes blijven samen!**

  Nieuw Ophalen
  BiedenJefke12 jun. '19Hasselt
 • Stripbeeldjes Tanguy & Laverdure

  Stripbeeldjes Tanguy & Laverdure

  Beeldjes gemaakt door en in de ateliers van Motus te Nantes (Frankrijk) door ‘beeldjesmaker’ Sander Pouw. Uitgebracht in januari 2006 in twee verschillende versies: polychrome (in kleur) en in monochrome (een grijze kleur - deze versie), beide in een oplage van slechts 90 exemplaren.

  Nieuw Ophalen
  BiedenJefke12 jun. '19Hasselt
 • Geen foto

  versterker

  van Fender, type "The Twin". Het is een “all tube” buizenversterker, 100W (2x 12" 50 W / 8 Ohms (p/n 0994812002) originele Fender speakers), kan geswitched worden tussen Low: 25W en Hi: 100W, Effects: Tremelo en Reverb, Dual Channel switching (Normal en Drive), Effects Loop, versie met zwart/witte knopjes, meer dan 35 Kg zwaar (dus alleen ophalen, géén verzending!), met 4-button switch pedal (Channel Switching, Effects Loop On/Off, Reverb On/Off, Tremolo On/Off), niet één krasje erop! Voor de kenners: Features: Spring Reverb, Vibrato, Effects Loop, Effects Loop Send Level, Effects Loop Return Level, Effects Loop on/off Switch, Pre-Amp Out Jack, Power Amp In Jack, 4-Button Footswitch, External Speaker Jack, Tilt-Back Legs, 1/4 Power Switch, Standby Switch Controls: Normal Channel - Volume, Bright Switch, Treble, Bass, Middle. Drive Channel - Gain, Treble, Bass, Middle, Volume, Channel Select Switch, Reverb. Tremolo - Speed, Intensity, Presence Tube Complement: 4 X 6L6, 2 X 12AX7A, 5 X 12AX7WA, 1 X 12AT7, Solid State Rectifier

  Nieuw Ophalen
  Prijs o.t.k.Jefke11 jun. '19Hasselt
 • Geen foto

  gitaarversterker

  Merk: Fender, type: The Twin “all tube” buizenversterker, 100W (2x 12" 50 W / 8 Ohms (p/n 0994812002) originele Fender speakers), kan geswitched worden tussen Low:25W en Hi:100W, Effects: Tremelo en Reverb, Dual Channel switching (Normal en Drive), Effects Loop, versie met zwart/witte knopjes, meer dan 35 Kg zwaar!, (dus alleen ophalen, géén verzending!), met 4-button switch pedal (Channel Switching, Effects Loop On/Off, Reverb On/Off, Tremolo On/Off), niet één krasje erop!

  Nieuw Ophalen
  BiedenJefke3 jun. '19Hasselt