Het 5 € boek
Meer dan 4 jaar actief op 2dehands
Schuiferskapelle
Home Het 5 € boek

313 resultaten voor Het 5 € boek uit Schuiferskapelle

Sorteer op
 • De kunst van het voorspellen

  De kunst van het voorspellen

  De kunst van het voorspellen Jo Logan & Lindsay Hodson 128 blz Een gedetailleerde uiteenzetting van het waarzeggen met behulp van speelkaarten, dobbelstenen, dominostenen, runen, de kristallen bol en de numerologie.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Brave meisjes komen in de hemel brutale overal

  Brave meisjes komen in de hemel brutale overal

  Brave meisjes komen in de hemel brutale overal Waarom lief zijn vrouwen geen stap verder brengt Ute Ehrhardt 191 blz Waarom hebben vrouwen zoveel moeite met zaken, die mannen heel normaal vinden? De angst voor repressie of straf lijkt vrouwen in het bloed te zitten. Wat zullen de anderen niet denken? Vrouwen hebben er meer moeite mee om te doen wat ze willen. Ze voelen zich al gauw 'schuldig', het lieve-meisjessyndroom. Als vrouwen hun krachten wat meer zouden bundelen in een eigen organisatie en zichzelf wat meer zouden profileren, dan hadden ze meer kans op gelijkberechtiging. Ze zouden hun eigen persoonlijkheid in de plaats kunnen stellen van die welke ze zo graag zouden lozen, niet langer de eeuwige compromissen sluiten en in hun afhankelijke rol volharden. Veronderstellingen verhinderen vrouwen zichzelf krachtig te promoten en heldere tegenstrategieën te ontwikkelen. Zelfbewust is alleen zij die voor lief neemt dat ze niet iedereen hoeft te behagen. Natuurlijk onderwerpen mannen zich ook, of moeten zich onderwerpen, maar ze maken daarbij eerder een vuist, werken serieus, bedrukt, woedend of arrogant. Vrouwen doen er goed aan hun relatiepatroon te onthullen, hun vooronderstellingen te analyseren en de onderdanige lichaamstaal af te leggen. Aan de hand van de voorbeelden over aangeleerde hulpeloosheid en zichzelf vervullende voorspellingen wordt het mogelijk beter te begrijpen waarom vrouwen soms zo hardnekkig aan die vaste patronen vasthouden. Door dit inzicht kunnen tegenacties opgebouwd worden.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • De appel in de weegschaal

  De appel in de weegschaal

  De appel in de weegschaal Een wonderlijke droom over recht en spiritualiteit Eric Lancksweerdt 123 blz In dit poëtisch geschreven verhaal volgen we de mens, Adam, vanaf zijn verbanning uit de Tuin van Eden tot aan zijn ontdekking van een nieuw, dit keer bewust beleefd, aards paradijs. We lezen hoe Adam zijn weg zoekt in Isa, onze huidige samenleving, en hoe hij droomt van Berkana, een rechtvaardige wereld. In Berkana treedt hij in dialoog met Vrouwe Justitia. Samen met haar zoekt hij een antwoord op de vele vragen over recht en onrecht die hem sedert zijn verstoting uit het paradijs kwellen. Vrouwe Justitia confronteert Adam met zichzelf. Zij laat hem aanvoelen dat ware rechtvaardigheid niet zozeer de vrucht is van een uitgebreid wettenarsenaal, maar eerder haar oorsprong vindt in het innerlijk van de mens. Dat innerlijk dient hij opnieuw te ontdekken, opdat een rechtvaardige wereld die steunt op waarden als verbondenheid, respect, eerlijkheid, billijkheid en harmonie gestalte kan krijgen. De appel in de weegschaal geeft de lezer een hoopvolle, inspirerende boodschap mee, Het is geschreven voor iedereen, niet uitsluitend voor mensen die zich beroepshalve met het recht bezighouden.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Hemel Hel en Vagevuur Preken over het hiernamaals

  Hemel Hel en Vagevuur Preken over het hiernamaals

  Hemel Hel en Vagevuur Preken over het hiernamaals G. vanden Bosch 205 blz. Recensie(s) Sinds de studies van de Franse mentaliteitshistoricus Philippe Ariès is de verhouding van mensen tegenover de dood een geliefd thema voor historische publikaties geworden. Dit boek onderzoekt vooral de houding tegenover datgene wat op dood volgt: het hiernamaals. Het beschrijft hoe die houding doorklonk in en tegelijk gevoed werd door de katholieke prediking in de Zuidelijke Nederlanden in de 17de en 18de eeuw. De schrijver, een jonge Vlaamse historicus, laat zien dat de beeldende voorstellingen van hemel, hel en vagevuur de hoekstenen vormden van een pastorale aanpak. In die aanpak werd de onzekerheid van mensen uitgebuit om het katholiek geloof op een bijna dwingende wijze op te leggen; men mag daarom wel van 'pastoraat van de angst' spreken. Als die prediking haar alleenrecht verliest, zet ook de ontkerkelijking in. De plezierig geschreven studie is doorspekt met tal van citaten uit preken en voorzien van uitstekend toegelichte illustraties, waarvan sommige zelfs in kleur. Warm aanbevolen aan iedereen met belangstelling voor de geschiedenis van godsdienst en kerk, van cultuur en mentaliteit. (Biblion recensie, Dr. P.J.A. Nissen.)

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • De grote medische raadgever voor het gezin

  De grote medische raadgever voor het gezin

  De grote medische raadgever voor het gezin 1001 praktische behandelingen en tips voor het voorkomen en genezen van ziekten en gezondheidsproblemen Deltas 478 blz Paperback

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • De eenzaamheid van de priemgetallen

  De eenzaamheid van de priemgetallen

  De eenzaamheid van de priemgetallen Paolo Giordano 318 blz Tussen een door een ski-ongeluk getekend meisje en een hyperintelligente jongen met een zwakbegaafd, door zijn toedoen verdwenen tweelingzusje ontstaat een bijzondere maar ook gefrustreerde vriendschap.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Bewegen een top-geneesmiddel

  Bewegen een top-geneesmiddel

  Bewegen een top-geneesmiddel Dr. Tony Swinnen 192 blz De bevolking wordt steeds ouder. De rol van voldoende beweging wordt nog al te vaak onderschat. Hoe vaak moeten we voor een portie beweging zorgen en welke kwalen kunnen we er precies mee voorkomen of genezen? Op die vragen geeft Tony Swinnen een antwoord in Bewegen, een topgeneesmiddel . Het boek is een overtuigend pleidooi om op elke leeftijd regelmatig te bewegen en op die manier onze levenskwaliteit te verhogen.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Liefde vraagt tijd meer tijd voor je relatie Alfons Vansteen

  Liefde vraagt tijd meer tijd voor je relatie Alfons Vansteen

  Liefde vraagt tijd meer tijd voor je relatie Alfons Vansteenwegen 171 blz Herkenbaar en praktisch, met voorbeelden en oefeningen *Nieuw boek van relatietherapeut Alfons Vansteenwegen, auteur van 'Liefde is een werkwoord' * Voor alle partners en echtparen die nauwelijks nog tijd vinden voor elkaar Tijd maken voor elkaar. Het is van levensbelang voor een goede relatie. Partners maken immers niet altijd graag tijd vrij voor dezelfde dingen. Soms leeft de ene in de toekomst, terwijl een ander meer in het verleden leeft... In Liefde vraagt tijd beschrijft Alfons Vansteenwegen op een praktische en heldere manier hoe partners tijd kunnen maken voor elkaar. Tijd om wonden te helen, tijd om samen te werken aan de toekomst. Het boek bevat vele voorbeelden uit de praktijk. Aan de hand van oefeningen wordt aangetoond hoe partners tot ‘onthaasting’ kunnen komen, en zo tot een betere (intieme) relatie.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Elke dag een beetje brutaler Assertiviteit voor vrouwen

  Elke dag een beetje brutaler Assertiviteit voor vrouwen

  Elke dag een beetje brutaler Assertiviteit voor vrouwen Ute Ehrhardt 160 blz Veelal worden vrouwen geleerd zich hulpeloos te voelen en zich te gedragen; ze moeten vooral aardig gevonden worden. Het gevolg daarvan is frustratie en een gevoel van minderwaardigheid die de persoonlijke ontplooiing in de weg staan. Dat was de boodschap van Ute Ehrhardt in haar internationale bestseller 'Brave meisjes komen in de hemel, brutale overal' waarvan inmiddels wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren zijn verkocht.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Eet gezond Blijf gezond Reader's Digest (hardcover)

  Eet gezond Blijf gezond Reader's Digest (hardcover)

  Eet gezond Blijf gezond Reader's Digest 320 blz (hardcover) - Ruim 300 heerlijke recepten boordevol onmisbare bouwstoffen, ingedeeld op hoofdingrediënt: groente; zuivel en eieren; granen en pasta; peulvruchten, noten en zaden; vis, schaal- en schelpdieren; rund- en varkensvlees; gevogelte; fruit. - Vele wetenswaardigheden over meer dan 150 voedingsmiddelen (asperges, broccoli, yoghurt, eieren, zalm, kalkoen, kiwi enz.): niet alleen de voedingswaarde, maar ook specifieke koop- en bereidingstips en kaders met verrassende weetjes over de effecten op de gezondheid - Bij elk recept: voorbereidings- en bereidingstijd, aantal personen en de voedingswaarden berekend volgens de Nederlandse normen; ingrediënten verkrijgbaar voor Nederlandse en Belgische lezers - Een handige verklarende woordenlijst van termen op het gebied van voeding en gezondheid - Meer dan 200 schitterende en smakelijke (kleuren)illustraties - Praktische technieken voor gezond koken - Register Met de uitgebreide informatie in dit boek kan iedereen op eenvoudige wijze de juiste keuzes maken voor een gezond leven.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Een kwestie van verlangen

  Een kwestie van verlangen

  Een kwestie van verlangen Over spiritualiteit Wat is dat: echte spiritualiteit? Gaat het om de ontdekking van een innerlijke rijkdom? Of is het hongeren en dorsten naar het hemelse? Is christelijke spiritualiteit anders dan transcendentale meditatie of oosterse vormen van religie? Yoga, zen en astrologie zijn populair, maar bieden ze ook groeikansen naar geestelijke diepte? Spiritualiteit is een overrompelende ontmoeting met God, een persoonlijke communicatie met het Absolute. Zo rijk en zo intens dat het voor de spirituele mens nooit genoeg kan zijn. Het wordt een onlesbaar verlangen. Maar waarom is het dan zo moeilijk om door God gegrepen te worden? Een kwestie van verlangen. Over spiritualiteit heeft een zeldzame diepgang en helderheid. Een gevoelige en inspirerende benadering van het meest intieme contact met God. Een verdieping die van vitaal belang lijkt voor een gelukkig en volwaardig leven.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Uit elkaar Een leven na de echtscheiding

  Uit elkaar Een leven na de echtscheiding

  Uit elkaar Een leven na de echtscheiding Dido Michielsen 192 blz Na een scheiding is niets meer zoals het was, en helemaal niet wanneer er tijdens het samenleven ook nog kinderen zijn geboren. Het mag misschien een opluchting lijken als de scheiding er na jaren van strijden en lijden door is in de praktijk ontdekken mannen en vrouwen dat de wederopbouw van het bestaan allesbehalve meevalt.Dido Michielsen, van wie de ouders scheidden toen zij zeven was, beschrijft in Uit elkaar op aangrijpende wijze en toch vermakelijke wijze hoe exen, (stief) kinderen en nieuwe partners de wederopbouw na een scheiding beleefden. Uit elkaar is geen uitlaatklep voor rancune, noch een moralistische zedenpreek. Het boek onthult wel de pijn van mensen die eens geloofden De Ware gevonden te hebben en laat zien hoe hun leven na de scheiding ingrijpend veranderde. Het is tevens een schets van het moderne 'splintergezin' zoals dat de laatste jaren maar al te vaak voorkomt. Uit het voorwoord van Yvonne Kroonenberg: Dido Michielsen voert de lezer mee langs een stoet van mensen die een scheiding meemaakten. Ze heeft de geschiedenis van de teloorgang van de verschillende huwelijken en liefdesrelaties zo vaardig ontleend en ingedeeld, dat de lezer moeiteloos meeleeft met Catherine, Stella, Bob en Sandra. Aan het eind van het boek gekomen, wist ik meer over huwelijken en scheidingen dan tevoren.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Onze vierkante wereldbol

  Onze vierkante wereldbol

  Onze vierkante wereldbol Louis Baeck 270 blz Bouw je maatschappij uit zoals wij en word gelukkig! De mooie zon van het Westen over de hele wereld laten schijnen: dat willen de politiek-economische centrumlanden, met de Verenigde Staten op kop. Maar hoe reilt en zeilt het westerse systeem? En wat is de impact ervan op de rest van de wereld? Baeck doet een schokkende vaststelling. Het is een illusie dat het Westen de hele wereldbol dicteert en onder controle heeft. Met stoere woorden en met de wapens, ja. Maar juist dat maakt de wereld onveiliger, onstabieler, ‘vierkanter’. Eigenlijk is het Westen radeloos. Want de pletwals van de mondialisering heeft in veerkrachtige culturen een ongewilde weerbots. De heropleving van de islam in Afghanistan, de eigengereide Congolese staatsvoering, de economische en culturele groeikoorts van Japan, de heropleving van de Braziliaanse identiteit en spiritualiteit… Ook in andere culturen wordt gemoderniseerd, maar dan op een eigen manier. En dat zint het Westen niet… Een basiswerk over de huidige stand van zaken inzake politiek-economische en cultureel-godsdienstige ontwikkeling in de diverse werelddelen. Een kritische blik op de vermeende Amerikaanse hegemonie. Louis Baeck , hoogleraar em. aan de K.U.Leuven, is specialist in wereldeconomie.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Lekker koken met weinig of geen vet Reader'S Digest

  Lekker koken met weinig of geen vet Reader'S Digest

  Lekker koken met weinig of geen vet Reader'S Digest 320 blz hardcover Dit boek gaat in de eerste plaats over genieten van eten en staat boordevol met inspirerende recepten. Maar het gaat ook over eten op een gezonde manier en geeft aan hoe een combinatie van deze twee, een evenwichtige voeding en lekker eten, is te verwezenlijken. Met meer dan 250 heerlijke vetarme recepten.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Het whiplash-probleem

  Het whiplash-probleem

  Het whiplash-probleem Fischer, Kingma & Patijn 315 blz Hardcover De door het massale autoverkeer nog steeds toenemende frequentie van het whiplash-trauma, de derving van levensvreugde van het stijgende aantal whiplash-patiënten, een betrekkelijk regelmatig volgende invaliditeit en niet in de laatste plaats de omvangrijke maatschappelijke schade maken dit boek tot een onmisbare bron van kennis voor allen die te maken hebben of krijgen met de problematiek van de whiplash-patiënt. De inhoud van dit boek levert vanuit verschillende vakgebieden een substantiële en tegelijkertijd zeer gevarieerde bijdrage tot een beter inzicht in deze problematiek. Alle auteurs zijn vanuit hun dagelijkse werk sedert vele jaren betrokken bij het onderzoek van het whiplash-probleem en/of de directe hulpverlening van de patiënt. De multidisciplinaire benaderingswijze maakt dit boek tot een veelomvattend praktisch werk, enig in zijn soort.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Lot/Pakket 5 boeken (1)

  Lot/Pakket 5 boeken (1)

  Pakket 5 boeken (1) 5 boeken voor 10 € Uit te kiezen uit het volledige pakket: - Alles over hoofdpijn & migraine - Beroemde processen - De cirkeljaren - De Da Vinci code - De kringloop - De regels - Dokter Le Compte - En nu ik - Filip en Mathilde - Gelukkig getrouwd? - Genieten mag! - Heengaan en terugkomen - Gezonde zwangerschap (ankertjes) - Helder zien - Het slimme bespaarboek

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 10,00Het 5 € boekVandaagSchuiferskapelle
 • Worden vrouwen echt sneller dronken dan mannen?

  Worden vrouwen echt sneller dronken dan mannen?

  Worden vrouwen echt sneller dronken dan mannen? En andere vragen en antwoorden over ons lichaam en onze gezondheid Anahad O'Connor 236 blz Wat is er waar van alle 'feiten', fabeltjes en vage bakerpraatjes, traditionele geneeswijzen en andere medische mysteries? In dit vrolijke en wetenschappelijk onderbouwde boek vind je de antwoorden van experts op alles wat je zou willen weten over welke slechte gewoonten eigenlijk toch niet zo slecht zijn – het jojo effect ontregelt je stofwisseling níét en te dicht bij de televisie zitten is níét slecht voor je ogen!

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekGisterenSchuiferskapelle
 • Ontspanning en meditatie technieken

  Ontspanning en meditatie technieken

  Ontspanning en meditatie technieken Leon Chaitow 134 blz (verkleurd) Een praktische handleiding om de oorzaken en gevolgen van stress te overwinnen.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 4,00Het 5 € boekGisterenSchuiferskapelle
 • Een nieuw begin...

  Een nieuw begin...

  Een nieuw begin... Bijpraten over ons verstandelijk gehandicapt kind Jan Eradus 96 blz Recensie(s) De vierde bundel beschouwingen en gedichten van de vader over Gijs, zijn (inmiddels volwassen) kind met het syndroom van Down, die de bedoeling hebben mensen met een verstandelijke beperking wat 'normaler' te bekijken. Geen getheoretiseer; vanuit een persoonlijke insteek worden actuele onderwerpen uit de dagelijkse praktijk aangekaart: de gevolgen van bezuinigingen, zelfstandig versus thuis wonen, de integratie en acceptatie, de niet aflatende zorg en verantwoordelijkheid, broers en zussen enzovoort. De relativerende toon en zelfkritiek maken deze ervaringen herkenbaar voor en tot steun van andere ouders. Studenten en professionals krijgen meer inzicht over de positie en de emoties van familieleden van de verstandelijk gehandicapte. Door de luchtige, directe stijl zijn de columnachtige verhalen zeer toegankelijk. (Mieke Starmans-van Haren)

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekGisterenSchuiferskapelle
 • Vliegangst Hoe kan ik het overwinnen

  Vliegangst Hoe kan ik het overwinnen

  Vliegangst Hoe kan ik het overwinnen Maeve Byrne Crangle 159 blz Oorzaken van vliegangst Gewaarwordingen en geluiden tijdens de reis beter begrijpen Omgaan met angst voor en tijdens de vlucht Technieken voor stressbeheersing Recente studies hebben aangetoond dat 1 op de 10 mensen vliegangst heeft. Merkwaardig, want vandaag is het vliegtuig als transportmiddel ondenkbaar geworden in ons professioneel en persoonlijk leven. Deze raadgever is een positieve en uiterst stimulerende gids om u te helpen deze angst te overwinnen. Auteur Maeve Byrne Crangle beschrijft eerst de verschillende types vliegangst en biedt u een doeltreffend plan om die te overwinnen. U krijgt een volledig zelfhulpprogramma met technieken om stress te bestrijden en spanningen voor en tijdens de vlucht de baas te kunnen. Verder bevat dit boek duidelijke informatie over aërodynamica, uitleg over het geluid van het vliegtuig onderweg, over turbulentie en over hoe vliegtuigpersoneel speciaal getraind wordt om noodgevallen aan te pakken. Vliegen blijft statistisch gezien veiliger dan rijden en is 25 keer veiliger dan zelf een auto besturen. Deze Raadgever Vliegangst overwinnen wil zelfs de meest angstige passagier van deze feiten overtuigen en hem begeleiden naar een angstvrije en ontspannen vlucht met het vliegtuig. Maeve Byrne Crangle is psychologe en directeur van het `Vliegen zonder angst´-programma georganiseerd door Air Lingus. Ze heeft veel onderzoek naar vliegangst gedaan, ontwikkelde diverse programma´s voor mensen die eraan lijden en heeft heel wat ervaring in het helpen de angst te overwinnen. Meer dan 96% van de deelnemers aan haar programma´s reizen nu per vliegtuig, en genieten ervan.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekGisterenSchuiferskapelle
 • Bach-bloesem therapie

  Bach-bloesem therapie

  Bach-bloesem therapie Jeremy Harwood 224 blz Dit boekje Bach-Bloesem Therapie behandelt de theorie en praktijk van bloesemremedies. De heldere uitleg geeft u een volledig beeld van hoe de behandeling het beste kan worden uitgevoerd. Hoe u de essence van wilde bloemen gebruikt om geest, lichaam en ziel te genezen. behandelt alle bloesemremedies van dr. Bach onderzoekt alle negatieve stemmingen die verlicht kunnen worden. het eenvoudige taalgebruik maakt de bach-bloesemremedies voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekGisterenSchuiferskapelle
 • Chinese natuurgeneeskunde

  Chinese natuurgeneeskunde

  Chinese natuurgeneeskunde De sleutel tot gezondheid en welzijn G. Schwarz 64 blz Met een overzicht van geneeskrachtige kruiden De oude Chinese natuurgeneeskunde kent geen onderscheid tussen voeding en medicijn. Meer dan 1700 jaar geleden ontstond er al een therapie die op voedingsmiddelen en geneeskruiden waren gebaseerd. Adviezen en concrete tips worden aan de hand van die kennis, hier aan U gegeven.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekGisterenSchuiferskapelle
 • Geneeswijzen in Nederland

  Geneeswijzen in Nederland

  Geneeswijzen in Nederland Paul van Dijk 694 blz 1993 Alternatieve geneeswijzen zijn in veel opzichten een afspeigeling van de tijd. Met de ontwikkeling van een multiculturele samenleving is ook het aanbod van geneeswijzen veranderd. In deze nieuwe uitgave wordt dan ook uitgebreid aandacht besteeds aan allochtone geneeswijzen. Islamitische geneeskunde, winti, sjamanisme en Tibetaanse geneeskunde komen aan bod. Andere nieuwe hoofdstukken gaan over kuuroorden, eclectische therapieen en lichaamsgerichte therapie. Er is inmiddels veel onderzoek gedaan naar de resultaten van alternatieve geneeswijzen. De actuele stand van zaken op dit gebied wordt per geneeswijze weergegeven. Verder geeft dit boek informatie over alle geneeswijzen die in Nederland voorkomen, wat hun inhoud is, wat hun vorm is en waar je beoefenaars kunt vinden. Met hulp van de Consumentenbond zijn alle beroepsorganisaties en opleidingen in Nederland in kaart gebracht. Internetsites en adressen worden vermeld. Actuele gegevens zijn opgenomen over aantal beoefenaars, aantal gebruikers, motieven van gebruikers, situatie in het buitenland.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekGisterenSchuiferskapelle
 • Indische duinen

  Indische duinen

  Indische duinen Adriaan van Dis 317 blz Een jongen groeit op in een gezin met een Japans kampverleden. Het gezin vindt, eenmaal teruggekeerd uit het oude Indië, geen vrede in Nederland. Het vestigt zich in een koloniehuis in de duinen; daar wordt de zoon geboren. Hij is de buitenstaander die wordt opgevoed in een sfeer van verzwegen leed. Zijn vader wil hem harden voor de volgende oorlog. Pas als hij volwassen is, lukt het de jongen de leugens en geheimen van het gezin te ontrafelen. Leesaanwijzingen Het eerste deel, met een alwetende verteller, speelt zich af als de hoofdpersoon nog niet geboren is. De moeder van de ik-figuur is dan de hoofdpersoon: zij is samen met haar dochters en de vader van de ik-persoon op weg naar Nederland. Vanaf hoofdstuk 1 ligt het ik-perspectief bij de hoofdpersoon. De volwassen hoofdpersoon blikt vaak terug naar zijn verleden: er zijn dus veel flashbacks. Als je dat eenmaal doorhebt, is het boek goed te lezen.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekGisterenSchuiferskapelle
 • Gids voor de kruidentuin Provinciaal domein Lippensgoed

  Gids voor de kruidentuin Provinciaal domein Lippensgoed

  Gids voor de kruidentuin Provinciaal domein Lippensgoed-Bulskampveld 191 blz

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekGisterenSchuiferskapelle
 • Lichaamshoudingen en hun spirituele mogelijkheden

  Lichaamshoudingen en hun spirituele mogelijkheden

  Lichaamshoudingen en hun spirituele mogelijkheden Prof. Dr. Felicidas Goodman 142 blz (kreuk in voorblad - verkleurd - met potlood onderlijnd) Ieder mens bezit van nature de mogelijkheid buiten de gewone bewustzijnstoestanden, gericht andere bewustzijnstoestanden op te roepen. Prof. Dr. Felicidas Goodman (geb. 1914) heeft de technieken om dat te doen verzameld en onderzocht. Zij heeft daarvoor in de archeologie en de antropologie lichaamshoudingen en ritmische bewegingen opgespoord en met groepen studenten uitgetest gedurende 25 jaar. Het resultaat is in voor iedereen bruikbare vorm in 'Lichaamshoudingen' weergegeven. In 1979 stichtte zij het Cuyamungue Instituut in New Mexico, waar zij groepstrainingen verzorgt in deze technieken. Inmiddels zijn in Nederland deze trainingen ook gestart. Het voorwoord is van mediatrainer/journalist Jacques Vroemen, die het werken met lichaamshoudingen in Nederland introduceerde.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 4,00Het 5 € boekGisterenSchuiferskapelle
 • Voor mijn allerliefste moeder

  Voor mijn allerliefste moeder

  Voor mijn allerliefste moeder Omdat ik zoveel van je hou! Omdat ik zoveel van je hou! Mama, moeder, mammie... hoe we haar ook noemen, zij is het centrum van onze wereld als we klein zijn. Ze is de bron van wijsheid en liefde. Hoe oud we ook zijn, onze moeder blijft de kaart die we gebruiken wanneer we en koers uitzetten. Dit boek is dan ook opgedragen aan alle moeders, voor alles wat ze doen.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekGisterenSchuiferskapelle
 • Stapstenen naar het geluk Ontdek de boeddha in jezelf

  Stapstenen naar het geluk Ontdek de boeddha in jezelf

  Stapstenen naar het geluk Ontdek de boeddha in jezelf Herman Van den Broeck & Karlien Vanderheyden 110 blz. Wie niet af en toe stilstaat bij de essentie, wordt hopeloos gestrest. We hebben allemaal positieve én negatieve ervaringen. Maar het zijn niet de ervaringen als zodanig die ervoor zorgen dat we ons goed of slecht voelen. Van belang is hoe we met die ervaringen omgaan. Piekeren we overmatig? Kroppen we onze gevoelens op? Of schuiven we iemand anders alle problemen in de schoenen? Wie meer aandacht heeft voor de essentie, rustig alle mogelijkheden overziet en niets doet zonder het optimisme dat zuurstof geeft aan het leven, komt een heel eind verder. Dit boek laat u zien hoe u op eenvoudige wijze de knepen van zo'n makkelijker leven kunt aanleren.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekGisterenSchuiferskapelle
 • Het immuun systeem herstellen en versterken in 30 dagen

  Het immuun systeem herstellen en versterken in 30 dagen

  Het immuun systeem herstellen en versterken in 30 dagen Vanderhaeghe, Lorna R. en Bouic, J. D. 276 blz De natuur heeft ons lichaam uitstekend ontworpen, met het nodige gereedschap om de meeste ziekten te voorkomen en te bestrijden. Het is alleen door verwaarlozing, misbruik en een mate van uitputting dat we de optimale werking van het immuunsysteem hebben aangetast. In dit boek leert u hoe u met een goed werkend immuunsysteem allergieën en andere ziekten kunt overwinnen. U vindt er eenvoudige technieken om uw immuunsysteem in 30 dagen te versterken.

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekEergisterenSchuiferskapelle
 • Het wonder van geluk Zo zullen uw wensen vervuld worden

  Het wonder van geluk Zo zullen uw wensen vervuld worden

  Het wonder van geluk Zo zullen uw wensen vervuld worden 134 blz. Maak kennis met “Het wonder van geluk”! Een heel bijzonder boek waarin u in zeven stappen leert op welke manier u uw grootste wensen kunt beïnvloeden. Het wonder dat beschreven wordt in dit boek, zal spoedig naar u toekomen, alsof het “Vrouwe Fortuna” zelf is. Het zal u laten zien hoe u verantwoordelijkheid op u kunt nemen voor de levensreis waaraan u al bent begonnen en hoe u de leidende rol kunt vervullen in de film “Mijn Leven”. En dat niet alleen: u bent dan ook de regisseur van die film, die kan zeggen op welke manier het vanaf hier verder moet. Het mooie van deze nieuwe methode is dat u in staat bent met deze tips op al uw wensen een positieve invloed uit te oefenen. U hoeft niet te streven naar datgene wat andere mensen gelukkig maakt, maar alleen naar datgene wat U werkelijk vreugde biedt. Het geluk zit in úw geest en de kracht die zich tussen hemel en aarde bevindt, kan u naar dit geluk leiden, hoe onmogelijk dit misschien ook op het eerste gezicht lijkt. Uw geest en uw houding ten opzichte van het leven, zijn de regels waarop deze krachten berusten en vertrouwen. Die zeven stappen worden beschreven in zeven hoofdstukken: - Waarom worden wensen vervuld? - Komen toevalligheden echt voor? - Wat is de kracht van het wensen? - Hoe wens ik op de juiste manier en kan ik daardoor gelukkig zijn? - Wat is de kracht van de universele wet en hoe kan deze mij helpen? - Wat zijn de principes van het vervullen van mijn wensen? - Wat is geluk hebben en gelukkig zijn?

  Gelezen Ophalen of Verzenden
  € 5,00Het 5 € boekEergisterenSchuiferskapelle
Zoekertjes door Google