Falkor
Meer dan 7 jaar actief op 2dehands
Lebbeke
Home Falkor

4 resultaten

Sorteer op
 • Disney POCAHONTAS BLU RAY Slipcover (Zeldzaam)

  Disney POCAHONTAS BLU RAY Slipcover (Zeldzaam)

  Het betreft een extreem zeldzame en gelimiteerde pocahontas blu-ray slipcover uit thailand.  Hoogwaardige glans alsook reliëf afwerking op voor-, achter- en zijkant.  Deze past perfect rond de blu-ray uitgave die in de benelux werd uitgebracht. Alle tekst op de slipcover is engelstalig. Dit zijn letterlijk de allerlaatste exemplaren die in 2012 van de band gerold zijn bij de fabrikant, waarbij deze rechtstreeks aangekocht werden via disney shangai. Ook in thailand zelf zijn deze al jaren lang nergens meer te vinden. Via ebay werd er onlangs één verkocht voor 49 €.  De vraagprijs is dus absoluut realistisch. Deze exemplaren zijn in absolute mint conditie, nooit of te nimmer gebruikt en zelfs nog niet geplooid om de blu-ray case er in te stoppen. 100% Absolute nieuwstaat. Het betreft uiteraard enkel de slipcover, niet de film op zich. Afhalen & verzenden mogelijk. Bij verzenden zal deze met de nodige zorg verpakt worden. Meer info? Graag privé-bericht.

  Nieuw Ophalen
  € 15,00Falkor23 jun. '19Lebbeke
 • Alim de Leerlooier (deel 1, HC) Silvester Strips

  Alim de Leerlooier (deel 1, HC) Silvester Strips

  Alim de leerlooider (deel 1) het geheim van de zee hardcover, uitstekende staat. Huidige winkelprijs: 16,95 €. Alim heeft een nederig beroep. Hij is leerlooier, hij behoort tot geen enkele kaste. Hij is eigenlijk helemaal niets. Op de avond dat de feesten beginnen in bramhalem moet hij een enorme roofvis van het strand halen. In de ingewanden van het monster doet hij een ontdekking die het orthodoxe geloof van zijn stadsgenoten op zijn grondvesten zal laten trillen. Zijn ontdekking is zo bizar dat zijn leven onmiddellijk gevaar loopt. Maar voordat hij goed kan bedenken wat hij moet, heeft zijn dochtertje bul hem in grote problemen gebracht. Virginie augustin geeft met een wonderbaarlijk lichte toets vorm aan de parabel van wilfrid lupano (krasse knarren) waarin hij religieuze verdwazing aan de kaak stelt. Verzenden & afhalen mogelijk.

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 9,00Falkor23 jun. '19Lebbeke
 • Magic Spin Mob (Benson)

  Magic Spin Mob (Benson)

  Gloednieuw, ongebruikt in originele verpakking. Huidige adviesprijs: 25,99 € whizz magic mop 360 graden + emmer (complete set) schitterende afwerking van uw vloer met whizz magic mop, een revolutionaire nieuwe kracht in het huishouden. Whizz magic mop's 360 graden-draaiende kop glijdt gemakkelijk over de vloer en reikt helemaal tot in de hoeken. De kop van de dweil is gemaakt van microvezel, dat stof en vuil insluit, en 6x zoveel absorbeert als een gemiddeld mophoofd. Maar het beste van de whizz magic mop is de in de steel ingebouwde spinner. Steel in de emmer en de supersnel draaiende spinner dwingt het overtollige water uit de kop. U kunt uw vloer dus schoonmaken zonder plassen water of druppels achter te laten! Het vervangen van het mophoofd is erg eenvoudig. Kenmerken: set van mop en emmer incl. 2 Mops verwijderbare mop zachte, absorberende microvezels als een vuil magneet komt gemakkelijk in alle hoeken ook ideaal voor het afstoffen voor alle bodems lengte stang: 120 cm materiaal: kunststof / metaal afmetingen emmer structuur: (lxbxh) ca. 48 X 29 x 24 cm hoogte emmer + hendel: 36cm capaciteit: ca. 7.5L afmetingen mop: ca. 16 Cm haal met uw voet de mop van de steel af en plaats deze in de wasmachine om schoon te maken. Laat de whizz magic mop een nieuwe draai geven aan uw dagelijkse schoonmaakroutine.

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 17,00Falkor23 jun. '19Lebbeke
 • Tom Carbon (4 Strips)

  Tom Carbon (4 Strips)

  4 tom carbon strips in absolute nieuwstaat, 1ste druk. Deel 2 : koude kunstjes deel 3 : schudden voor gebruik deel 6 : lunatoys deel 7 : tannenbaum verzending & afhaling mogelijk.

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 9,00Falkor23 jun. '19Lebbeke
Zoekertjes door Google