EliteBay
Bijna 11 jaar actief op 2dehands
Antwerpen
Home EliteBay

8 resultaten voor EliteBay

Sorteer op
 • Denon PMA-530 stevige amp * Vaste prijs

  Denon PMA-530 stevige amp * Vaste prijs

  __**DENON PMA-530**__ Stijl en betrouwbaar vermogen van Denon. Het RMS-vermogen over 8 ohm is 2x 60 Watt, maar 4 ohm mag er ook aan en dan kan er nog een flink deel meer uit. Er zijn twee loops en de phono input kent zowel MM als MC. Deze Denon is geheel PROBLEEMLOOS IN ORDE, aansluiten en spelen ... Alle foto's van de receiver zelf. Wordt AANGESLOTEN EN IN WERKING GETOOND bij afhaling. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Veilig verpakte verzending met BPost : 8,00 Euro. .

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 100,00EliteBayEergisterenAntwerpen
 • Denon DRA-210 inc. remote * Vaste prijs

  Denon DRA-210 inc. remote * Vaste prijs

  __**DENON DRA-210**__ In NIEUWSTAAT en 100% in orde, met afstandsbediening. Mooie, stijlvolle receiver van Denon. Veel presets en 2x50 Wrms over 8 ohm (meer op 4 ohm). Deze receiver is ALS NIEUW, geen beschadigingen of andere tekortkomingen. Slecht te zien op de foto's vanwege invallend zonlicht, maar de achtergrond-verlichting van het display werkt wel degelijk. De afstandsbediening was kwijt en een andere werd gekocht (juni 2019). Ze is splinternieuw en zit nog in het zakje (er enkel even uit geweest voor de foto's). Werkt op gewone batterijtjes. Alle foto's van de receiver en remote zelf. Wordt AANGESLOTEN EN IN WERKING GETOOND bij afhaling. **Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten.** Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Veilig verpakte verzending met BPost : 8,00 Euro. .

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 100,00EliteBay13 jun. '19Antwerpen
 • Yamaha T-1020 tuner * Zeer goede staat  Vaste prijs

  Yamaha T-1020 tuner * Zeer goede staat Vaste prijs

  __**TUNER YAMAHA T-1020 + CINCH AANSLUITKABEL**__ In zeer goede staat, 100% werkend. Ook terug naar de tuner ? Profiteer dan van de weggeefprijs en schaf meteen een echt prachtige kwaliteits-Yamaha aan ... 100% in orde, geen enkel probleem. Ook esthetisch prima, zonder meer in zeer mooie staat. De T-1020 is voorzien van manuele Local/DX omschakeling. Er kan getuned worden in stapjes van 0,1 MHz. Heel geschikt dus voor dichtbevolkt gebied met veel opeenliggende zenders. Cinch-kabel is er bij. Foto's van het toestel zelf. Wordt aangesloten en in werking getoond bij afhaling. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Veilig verpakte verzending met BPost : 4,70 Euro. .

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 25,00EliteBay7 jun. '19Antwerpen
 • Pioneer CT-447 in uitstekende staat  tapes * Vaste prijs

  Pioneer CT-447 in uitstekende staat tapes * Vaste prijs

  __**PIONEER CT-447**__ Single deck van goede kwaliteit in uitstekende staat. 10 doosjes met cassettes zijn er bij (toegevoegde foto achteraan). Daar staan recordings op maar de tapes kunnen overschreven worden. Prima deck, geheel probleemloos en met regelmatig onderhouden kopjes. Geen problemen met de aandrijving, het loopwerk of gelijk wat. Uitgebreide ruisonderdrukking : Dolby B, Dolby C, HX-Pro. Foto's van het toestel zelf. Wordt AANGESLOTEN EN IN WERKING GETOOND bij afhaling. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Veilig verpakte verzending met BPost : 4,70 Euro. .

  Ophalen of Verzenden
  € 59,00EliteBay7 jun. '19Antwerpen
 • DUMP * Nieuwe Yamaha MRX-100 Learning Remote * Vaste prijs

  DUMP * Nieuwe Yamaha MRX-100 Learning Remote * Vaste prijs

  __**YAMAHA MRX-100**__ SPLINTERNIEUW in originele verpakking. Met de manual en al de overlays. Enkel even uitgepakt voor de foto's. De MRX-100 is zowel een programmeerbare als een 'lerende' afstandbediening. Enorm veel functies. Kost +100 USD op eBay. Geen vragen als "Past hij daar op ?" aub, de codes zijn allemaal online te vinden, er is uitgebreide gebruiksaanwijzing, en zelf weet ik het ook niet. Vaste DUMP-prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Goed verpakte verzending met BPost : 4,70 Euro. .

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 20,00EliteBay7 jun. '19Antwerpen
 • Pioneer VSX-D511S met originele remote * Vaste prijs

  Pioneer VSX-D511S met originele remote * Vaste prijs

  __**PIONEER VSX-D511S**__ Volledig in orde en met de originele remote. 5.1 AV-receiver die ook uitstekend presteert in gewone stereo mode. Veel vermogen, mogelijkheden en functies. Alle nodige info is online beschikbaar. Dit toestel is geheel PROBLEEMLOOS IN ORDE, gereed voor gebruik. Alle foto's van de receiver zelf. Wordt AANGESLOTEN EN IN WERKING GETOOND bij afhaling. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Veilig verpakte verzending met BPost : 8,00 Euro. .

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 90,00EliteBay15 jun. '18Antwerpen
 • Sony / Wega JPS-350V in bijna-nieuwstaat * Vaste prijs

  Sony / Wega JPS-350V in bijna-nieuwstaat * Vaste prijs

  __**SONY / WEGA JPS-350V**__ Stijlvolle Duitse degelijkheid overgenomen door Sony. Deze knappe kwaliteitsversterker is geheel discreet opgebouwd en telt 33 transistoren. De eindtrappen leveren 2x 35 Wrms in echte klasse B. Er zijn twee loops, een low-filter en een 20dB muting. Een ander leuk extraatje is zeker de mixable mic-ingang. Foto's van het toestel zelf. Wordt AANGESLOTEN EN IN WERKING GETOOND bij afhaling. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Veilig verpakte verzending met BPost : 4,70 Euro. .

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 75,00EliteBay15 jun. '18Antwerpen
 • Kenwood KL-777A met intacte grills * Vaste prijs

  Kenwood KL-777A met intacte grills * Vaste prijs

  __**KENWOOD KL-777A**__ Vier-weg systeem met zes speakers ... VOLLEDIG in orde (2 nieuwe squawkers). Speakers zijn geheel in orde, GEEN TEKORTKOMINGEN. Zeer mooie staat, met geschroefde (geen genagelde of gelijmde !) dempende voetjes en metalen hoekbeschermers. Beide grill's zijn vrij van beschadigingen. De 777 haalt UITSTEKENDE referenties op alle user-fora. Zijn bijzonder rijk gevulde geluid werd en wordt zeer gewaardeerd. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Niet laten verzenden aub. .

  Zo goed als nieuw Ophalen
  € 225,00EliteBay15 jun. '18Antwerpen