charlotte
Meer dan 5 jaar actief op 2dehands
Kruibeke
Home charlotte

3 resultaten voor charlotte

Sorteer op
 • Linkeroever app met 2 slaapkamers en berging op 2de Verdiep

  Linkeroever app met 2 slaapkamers en berging op 2de Verdiep

  Appartement met 2 slaapkamers op 2de verdieping. Er is geen lift. Er is de leefruimte, aparte keuken, terras, 2 slaapkamers, berging, kleine badkamer met zitbad, lavabo en toilet. Huurprijs is 625 euro per maand + 50 euro voorschot voor water. Elektriciteit en gas is apart. EPC : 166 kWh/m² jaar. Huurwaarborg is 3 maanden. Er mogen max 3 personen wonen. Het appartement komt vrij tegen 15 augustus 2019. Adres: Hanegraefstraat 38, 2050 Antwerpen Bezichtiging na afspraak via e-mail.

  € 625,00charlotte15 jun. '19Kruibeke
 • Praktisch appartement met panoramisch uitzicht

  Praktisch appartement met panoramisch uitzicht

  Ruim, licht en gezellig appartement op de 13de verdieping met prachtig uitzicht over de stad. De keuken is volledig geïnstalleerd. Zuidterras. 2 ruime slaapkamers aan de noordkant. Lift en bergruimte + kelder aanwezig. Wasmachine-aansluiting in de badkamer. WC is apart. In de onmiddellijke omgeving van scholen, winkels, tram, bus, trein. Ideale ligging: dichtbij de stad, de snelweg en dichtbij het gezellige uitgaansleven en terrasjes van de Zurenborg/Dageraadplaats. In de vaste kosten (€233 per maand) zit het gebruik en onderhoud van de lift, de centrale verwarming, waterverbruik en warm-water, onderhoud van de gang, vuilnisverwerking enz. Het appartement is toe aan een opfrissing. Bezichtiging graag na afspraak via e-mail. Adres: Plantin en Moretuslei 333, 2140 Borgerhout. Nota voor de immobiliënmakelaar: gelieve mij __niet__ te contacteren aub.

  2 kamers 90 Verkoop zonder makelaar
  € 145.000,00charlotte14 jun. '19Borgerhout
 • Geen foto

  Bijles boekhouden €25/u regio Kruibeke, Temse, Sint-Niklaas

  Ik heb intussen meer dan 20 jaar ervaring in algemeen boekhouden en aanverwante vakken. Boekhouden is een heel abstracte materie, de kunst is om inzicht te krijgen en daarbij kan ik je helpen. Je komt naar me thuis of ik kom naar jou. Regio Kruibeke, Temse, Sint-Niklaas, Beveren, Antwerpen-Linkeroever enz Prijs: 25 euro/uur

  Prijs o.t.k.charlotte3 may. '19Kruibeke