Antwerp DJ
Bijna 11 jaar actief op 2dehands
Antwerpen
Home Antwerp DJ

11 resultaten voor Antwerp DJ uit Antwerpen

Sorteer op
 • 19" Digital Echo JBS DE-610 * Vaste prijs

  19" Digital Echo JBS DE-610 * Vaste prijs

  __**JBS DE-610 DIGITAL ECHO**__ In goede en mooie staat, 100% probleemloos werkend. De DE-610 is een uitgebreide 19" digitale echo. Hij werkt geheel zonder tekortkomingen of mankementen. De twee mic-ingangen accepteren veel instrument-signalen en achteraan zijn alle te verwachten (en meer) inputs voor bediening, aux, e.d.m. te vinden. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Goed verpakte verzending BPost-punt : 4,70 Euro.   .

  Ophalen of Verzenden
  € 40,00Antwerp DJ16 jun. '19Antwerpen
 • Dump TOA TA-267 Public Address * Vaste dump-prijs

  Dump TOA TA-267 Public Address * Vaste dump-prijs

  __**TOA TA267 PA-AMP**__ Stevige en complete public address amp - Werkt prima. Aux + 3 mic (of aux + 2x mic + 1x phono) Lijnuitgangen 50V, 70V en 100V Gewone uitgangen 4, 8, 16 ohm XLR en 6,3mm en DIN en schroefaansluitingen Toonregeling met aparte bass en treble AC en DC voeding Vermogen 60 / 80 Watt Stevige en betrouwbare P.A. Makkelijk en veelzijdig in gebruik. Ook graag gebruikt voor instrument. Gitaristen blijken de klank van de eindtrap met uitgangstrafo wel te kunnen waarderen. Kan natuurlijk ook als betere karaoke-versterker ingezet worden. Technisch prima, geen problemen met eindtrap. Esthetisch nogal wat krassen e.d. van vele verplaatsingen. Ik maakte ook een foto van de onderkant, onder het zwarte rooster zitten namelijk eindtransistoren ... :-) Foto's van het toestel zelf. U hoeft niet te bieden/wachten, vaste prijs staat aangegeven. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Veilig verpakte verzending met BPost 8,00 Euro. .

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 25,00Antwerp DJ15 jun. '19Antwerpen
 • Ibanez Trash Metal TM-5

  Ibanez Trash Metal TM-5

  __**IBANEZ SOUNDTANK : TRASH METAL & IBANEZ DIGITAL DELAY**__ Beide pedalen probleemloos werkend. Prijzen per stuk 30,00 en 39,00 of BEIDE SAMEN : 65,00 Euro. TRASH METAL TM-5 (foto's met geel label) Het heel vintage SoundTank-design van Ibanez wil natuurlijk niet al te netjes overkomen, maar deze stomp ziet er gewoon satanisch uit, ja demonisch. En helemaal zonder doodskop-tekeningetjes en meer van die onzin. De vervorming gaat behoorlijk ver, tot een eind in de clipping toe. Toch zou ik het niet meteen als een metal-pedaal classificeren, voor wie echt alleen maar fuzz wil, zijn er alternatieven. Deze vervormer kan immers ook zacht ingesteld worden, ook heel bruikbaar in de blues-setup dus. VASTE PRIJS : 30,00 Euro. DIGITAL DELAY DL-5 (foto's met blauw label) Nog eentje uit de SoundTank serie. Maar deze ziet er heel normaal uit, niet om schrik van te krijgen. De delay werkt goed en zonder vervelende bijgeluiden. VASTE PRIJS : 39,00 Euro. BEIDE IBANEZ' ZIJN 100% IN ORDE. U hoeft niet te bieden/wachten, vaste prijzen staan aangegeven. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Veilig verpakte verzending met BPost 4,70 Euro. .

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 30,00Antwerp DJ13 jun. '19Antwerpen
 • Chromatische tuner * NIEUW en vaste prijs

  Chromatische tuner * NIEUW en vaste prijs

  __**ELEKTRONISCHE TUNER VOOR SNAAR**__ Chromatisch, nooit gebruikt, in doosje met batterij en manual. Reageert op resonanties in het instrument zelf, er is dus geen microfoon. Daardoor ook goed te gebruiken in lawaaiige omgevingen. Makkelijk ook, het display verandert van kleur bij juiste stemming. Het toestelletje is klein en wordt gewoon op de hals of zo geclipt. Niettemin werkt het VERBAZINGWEKKEND NAUWKEURIG. Nog COMPLEET NIEUW in het doosje, met batterijtje en manual (Eng). Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Goed verpakte verzending BPost-punt : 4,70 Euro. .

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 5,00Antwerp DJ5 jun. '19Antwerpen
 • Bandridge EMD-3410 * Als nieuw, boxed en vaste prijs

  Bandridge EMD-3410 * Als nieuw, boxed en vaste prijs

  __**BANDRIDGE EMD-3410**__ Dynamische rondom-gevoelige mic. IN ABSOLUTE NIEUWSTAAT en nog in de originele box. Met 6,3mm jack op 3 meter kabel (en 6,3mm naar 3,5mm adapter er bij). Past op zowat alles vanwege de 500 ohm impedantie. Rondom-gevoelige (cardioid) karakteristiek. Prima opname tussen 60 Hz en 13 kHz bij gevoeligheid van 78 dB rond de 1 kHz ! Met on/off schakelaar. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Geen beschadigingen / defecten / tekortkomingen. ALS NIEUW ! Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Goed verpakte verzending BPost-punt : 4,70 Euro. .

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 12,00Antwerp DJ5 jun. '19Antwerpen
 • Trust Item 20378 compleet * Als nieuw

  Trust Item 20378 compleet * Als nieuw

  __**TRUST ITEM 20378**__ Mét de tripod en de usb-adapter Deze mic is in het bijzonder geschikt (en bedoeld) om op de pc te gebruiken. Wordt zowel door de mic-input van de geluidskaart als door een gewone usb-poort aanvaard. Probleemloos herkend (bij mij op Windows 10 met Realtek soundcard). Deze Trust met gekke type-naam is van prima kwaliteit en voelt aangenaam en degelijk aan. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Geen beschadigingen / defecten / tekortkomingen. ALS NIEUW ! Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Goed verpakte verzending BPost-punt : 4,70 Euro. .

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  GereserveerdAntwerp DJ5 jun. '19Antwerpen
 • LEM DM-1508 Discotheek mengpaneel * Vaste prijs

  LEM DM-1508 Discotheek mengpaneel * Vaste prijs

  LEM DM1508 Knapste klassiek mengpaneel op de site, 100% werkend, alles in orde. Heel uitgebreid. "Mag het eens wat knapper en groter zijn ?" zullen ze bij Lem gedacht hebben toen ze dit ontwierpen. En terecht, deze mixer zou tenslotte de blikvanger van heel wat disco's worden. Hoewel hij ook op drive-in niet meteen affrontelijk overkomt. En wat dacht u er van om eens met een beetje stijl uit te pakken op het komende buurtfeest … ? Er zijn vier, 100% werkende, knopjes gelijmd. De drie zilverkleurige bovenaan rechts en de witte pan-regelaar (mic). Geen van de vier is cruciaal, eens juist ingesteld kunnen ze meestal zo blijven staan, maar het dient vernoemd te worden want ze mogen niet te bruusk behandeld worden. De potmeters onder de knopjes werken alle vier beslist probleemloos. ALLES WERKT DUS. En dat is nogal wat. Dit mengpaneel is bedoeld voor grote ruimten en heeft meerdere onafhankelijke outputs alsook send-returns. Dingen die normaal enkel op de regietafel zullen teruggevonden worden. Maar er zijn ook extra's speciaal voor de mengtafel zoals de regelbare decay en damping van de talk-over, een apart regelbare uitgang voor de sound-light, enz ... Geen klassiek ingestelde dj zal klagen over beknoptheid waar het deze Lem betreft. Een schitterend discotheek mengpaneel dat zoals eerder gezegd ook op de fuif niet zou misstaan … VOLLEDIG PROBLEEMLOOS GEBRUIKSKLAAR, onmiddellijk in te zetten. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Goed verpakte verzending BPost-punt : 8,00 Euro. .

  Gebruikt Ophalen of Verzenden
  € 100,00Antwerp DJ5 jun. '19Antwerpen
 • Prefer UCC1420 electret condensator mic * Vaste prijs

  Prefer UCC1420 electret condensator mic * Vaste prijs

  **PREFER UCC-1420** Elegante mic, ompleet, goede staat en boxed met manual. Gevoelige mic met cardioid karakteristiek (rondomgevoelig). Op bijna alles aan te sluiten (600 ohm). Kabel XLR voor de mic en 6,3 mm voor de versterker. Aan/uit schakelaar op de microfoon. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Goed verpakte verzending BPost-punt : 4,70 Euro. . **Conditie**: Gebruikt **Levering**: Ophalen, Verzenden

  Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden
  € 15,00Antwerp DJ5 jun. '19Antwerpen
 • Elektronisch tunertje voor snaren NIEUW * Vaste prijs

  Elektronisch tunertje voor snaren NIEUW * Vaste prijs

  **NIEUWE ELEKTRONISCHE INSTRUMENT-TUNER** (gitaar, viool, ukelele, sitar, …) Chromatisch, nooit gebruikt, in doosje met batterij en manual. Dit chromatisch clip-on tunertje is bedoeld voor snaarinstrumenten. Werkt niet met microfoon, maar reageert op resonanties doorheen het instrument zelf. Goed te gebruiken in lawaaiige omgevingen dus. Makkelijk ook, het display verandert van kleur bij juiste stemming. Nog COMPLEET NIEUW in het doosje, met batterijtje en manual (Eng). Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Goed verpakte verzending BPost-punt : 4,70 Euro. . **Conditie**: Nieuw **Levering**: Ophalen, Verzenden

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 5,00Antwerp DJ5 jun. '19Antwerpen
 • Klein Mono Mixertje * In de doos  Vaste prijs

  Klein Mono Mixertje * In de doos Vaste prijs

  **KEWMODE MENGPANEELTJE** Mono mixertje. Creëer snel en eenvoudig extra ingangen ... Prima bruikbaar voor instrumenten / mic. 2x line-input (cinch) 1x mic-input (3,5 mm) Heel eenvoudig maar handig mixertje voor wie er toepassing voor heeft. Volledig werkend, **100% ok**. In het origineel doosje, met 3x cinch-kabel en adapter. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Goed verpakte verzending BPost-punt : 4,70 Euro. . **Conditie**: Gebruikt **Levering**: Ophalen, Verzenden

  Zo goed als nieuw Ophalen
  € 5,00Antwerp DJ5 jun. '19Antwerpen
 • Platinum Sound versterker / equaliser * NIEUW en Vaste prijs

  Platinum Sound versterker / equaliser * NIEUW en Vaste prijs

  __**PLATINUM SOUND VERSTERKER / EQUALISER**__ Splinternieuw en compleet in de box, nooit gebruikt. Het lijkt erg op zo'n auto-versterker, maar is het niet. Dit is de computer-versie ervan (of de zelfstandige zo je wil). Deze equaliser & versterker kan (mits aansluiting van een 12V-voeding) geheel zelfstandig werken. Er zijn evenwel inbouwprofielen bij waardoor hij bijvoorbeeld ook in de computer kan ingebouwd worden (daarvoor kocht ik 'm toen, om geen externe amp meer te moeten bijplaatsen). Bijzonder plezant voor wie veel muziek op de PC of Apple beluistert. De 2x 0,25 Watt van de geluidskaart of de 2x 3 Watt van de actieve speakertjes worden versterkt naar echt bruikbaar vermogen. En er hoeft niet meer gezocht te worden naar de moeilijk bereikbare software- toonregeling want de ingebouwde 7-bands equaliser is altijd beschikbaar … In de doos zitten eq/amp, aansluitkabels, bevestigingsmateriaal, manual en (oude) software. Die soft is totaal overbodig, het gaat hier om een versterker en die werkt op zichzelf. Vaste prijs staat aangegeven, u hoeft niet te bieden/wachten. Gewoon even mailen voor aankoop. Af te halen te 2030 Antwerpen, buiten de emissiezone. Goed verpakte verzending BPost-punt : 4,70 Euro. .

  Nieuw Ophalen of Verzenden
  € 30,00Antwerp DJ16 jun. '18Antwerpen