Polyester Zwembad Glasvezel Monoblock Zwembaden 8,50x3,70m!

Bewaar
€ 5.790,00
46 x bekeken sinds

Kenmerken

Tuinmeubelen:
Zwembaden
Conditie:
Nieuw
Website:
www.dreampools.nl
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

We presenteren u de beste en de mooiste poylester zwembaden op de markt van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. We hebben vele jaren ervaring in de zwembadindustrie, wat ons in staat stelt om oplossingen van de hoogste kwaliteit aan u te leveren.

Voor de productie van onze polyester zwembaden worden alleen originele Europese (Duitse) materialen gebruikt, die de hoogste kwaliteit garanderen.

Polyester zwembaden, zwembadoverkappingen en zwembaccesoires van DreamPools worden gekenmerkt door een eenvoudig en klassiek ontwerp, de beste kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Onze polyester zwembaden zijn in het oog springend en elegant in elk opzicht. Ze geven de hele familie vele jaren veel plezier.

Onze nieuwste productietechnologien, hoge kwaliteitsnormen en goede contact met onze klanten zijn onze sterke punten waardoor u volledig tevreden zult zijn met uw aankoop.

We hebben een compleet zwembadaanbod met apparatuur die je nodig hebt om je eigen droomzwembad te installeren. Dit alles tegen de beste prijzen op de markt! We hebben ook ons eigen transport waardoor we snel uw zwembad aan u kunnen leveren.

Via deze advertentie kunt u een prachtig polyester zwembad kopen de SOLARIS 8,50 x 3,70 x 1,55 m met extra PF isolatie!

We hebben ook nog zwembaden met een lengte van 4 – 11 m.

Heb je vragen?
Stuur een e-mail: info@dreampools.eu

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.