NIEUWMODEL Stiga Park Residence frontmaaier HST 4WD 100cm mu

Bewaar
€ 3.950,00
1918 x bekeken sinds

Kenmerken

Type:
Zitmaaiers
Conditie:
Gebruikt

Omschrijving

NIEUWMODEL Stiga Park Residence frontmaaier HST 4WD met 100 cm breed driehoek mulchdek. De vierwielaandrijving biedt perfecte tractie op hellende oppervlakken. De maaier heeft knikbesturing en stuurbekrachtiging. Voorzien van een krachtige B&S motor met hydrostatische transmissie d.m.v. pedaal voor soepel aanpassen van de snelheid.
Het besturingspaneel op de zijkant biedt gemakkelijke controle van de machine vanaf de ergonomische, verstelbare comfortzitting met hoge rugsteun.
Is uitgerust met een mulchdek van 100 cm, driehoeksmodel, hierdoor kun je nog makkelijker in de hoeken komen . Mulchen betekent dat het gras niet opgevangen hoeft te worden, maar zo wordt versnippert dat je het niet meer ziet liggen! (en hierdoor uw gazon bemest).
Een zeer complete maaier met GARANTIE.

bij ons kunt u terecht voor onderdelen, onderhoud, gereedschap en accessoires, aanschaf van een nieuwe of 2de hands gras of zitmaaier. kijk ook op onze website: www.heto-arendonk.be

BIJ ONS KUNT U ALLE DAGEN VAN DE WEEK TERECHT! OOK 'S AVONDS EN OP ZONDAG! SOMMIGE GEMEENTE GEVEN OP DIT MOMENT EEN PREMIE OP EEN MULCHMAAIER! INFORMEER HIERVOOR BIJ UW GEMEENTE!!

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 14 juli 2012
  • Arendonk (Antwerpen)
  • *****76275
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.