NIEUW Bladveger vanger voor achter zitmaaier 96 cm ACTIE

Bewaar
€ 205,00
1800 x bekeken sinds

Kenmerken

Type:
Zitmaaiers
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

nieuwe borstelveegmachine is bedoeld voor het verzamelen van afgemaaid gras, bladeren en ander tuinafval, voor toepassing op gazons en op straten. ideaal voor na het verticuteren en voor blad te ruimen! de bladvanger is 96 cm breed, veegbreedte is 96 cm, diameter van de borstels 25 cm
door de universele koppeling is deze makkelijk aan en af te koppelen (past op alle gangbare zitmaaiers), is voorzien van een opvangzak van 340 liter. door de banden van de veegmachine is er meer grip om efficiënt verzamelen van afval te garanderen.
dankzij het ontwerp kan de opvangzak geleegd worden zonder dat de bestuurder de stoel van de zitmaaier hoeft te verlaten.

bij ons kunt u terecht voor onderdelen, onderhoud, gereedschap en accessoires, aanschaf van een nieuwe of 2de hands gras of zitmaaier. kijk ook op heto-arendonk.be
BIJ ONS KUNT U ALLE DAGEN VAN DE WEEK TERECHT! OOK 'S AVONDS EN OP ZONDAG!

KAN VERZONDEN WORDEN -VERZENDKOSTEN 25 EURO

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 14 juli 2012
  • Arendonk (Antwerpen)
  • *****76275
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.