Onkruidborstelmachine ARIENS Pro370

Bewaar
€ 1.395,00
3156 x bekeken sinds

Kenmerken

Type:
Ontmossers
Conditie:
Nieuw
Merk:
Overig
Website:
www.helthuis.nl

Omschrijving

Nieuw! Ariens onkruidborstelmachine Pro370 !!!

Kenmerken: alternatieve milieuvriendelijke onkruidbestrijding voor onkruidbranders en onkruidbestrijding met stoom en heet water.

De Pro370 is de eerste onkruidborstelmachine die een zeer laag investeringsniveau combineert met een zeer lage kostprijs per m².

De Pro370 bestrijdt niet alleen alle soorten onkruid, algen en mos maar ook heeft deze onkruidborstelmachine absoluut de beste prijs-kwaliteit verhouding in de markt!

Een totaal verbod op de chemische onkruidbestrijding komt steeds dichterbij. Zowel gemeenten als particulieren en hoveniers mogen vanaf maart 2016 geen glyfosaat meer gebruiken als onkruidbestrijding op (half) verhardingen. Wilt u milieu vriendelijk, snel en eenvoudig onkruid verwijderen, dan is de Ariens onkruidborstelmachine Pro370 de juiste machine voor u. Geen gebruik van chemicaliën en meteen resultaat.

Het lage eigengewicht van slechts 35 kg maakt deze machine zeer wendbare en licht te bedienen. Dankzij de nieuwe borstelkop, met 6 borstelelementen en snelwisselsysteem, borstelt hij ruim buiten de wielen. Dankzij de vergrote borsteldiameter is borstelen tot in de stoeprand of tot aan een muur geen probleem. Verder is de machine voorzien van trillingdempers en een reductiekit wat het comfort verder verhoogt.

Standaard is de nieuwe Pro370 o.a. uitgevoerd met:

Borstelhouder met 6 losse segmenten en snelwisselsysteem sleutel voor snelwisselsysteem ( De versleten borstelsetjes kunnen gemakkelijk zonder speciaal gereedschap gewisselde worden )

Trillingsdempers in de borstelaandrijving verhogen het bedieningscomfort.Tevens verlagen zij de trillingen in de gehele machine.

Borstelkoppeling, als u de duwboom loslaat stopt de borstel maar niet de motor, u hoeft dus niet steeds de machine opnieuw te starten.

Een in hoogte verstelbare en opklapbare duwboom.

Reductiekit, verlaagt het borsteltoerental wat het wegslaan van steentjes en dergelijke vermindert.Tevens reduceert het de trillingen.

Motortoerental en dus ook het borsteltoerental is vanaf de duwboom te regelen.

Zijdelings verstelbare borstelkop.

De nieuwe, 675 EXI Briggs & Stratton viertaktmotor ontworpen om zijn ongekende prestaties in deze categorie van motoren.

De vernieuwde wielen- sterk & robuust.

De optioneel leverbare Volledig gesloten spatkap en 90 graden spatkap beidt extra bescherming wanneer de gebruiker steentjes en ander objecten, die weggeslingerd kunnen worden, over het hoofd heeft gezien. Deze kap minimaliseert de kans op letsel of schade.

Dankzij de uitneembare zijkant kunt u nog steeds langs muur, trottoirrand of andere objecten borstelen.

Specificatie:

Motor: 675 EXI Briggs & Stratton
Werkbreedte: 370mm
Gewicht: 35 kg
Borstelkop: zijdelings verstelbaar
Introductieprijs: 1.152,89 € exclusief btw ( 1.395 € inclusief btw )
Complete borstel set (6 segmenten) 18,18 € exclusief btw ( 22,00 € inclusief btw )

Nog niet overtuigd? Bel voor een vrijblijvend demonstratie op locatie of dichtstbijzijnde dealer !

Met vriendelijke groet,

Helthuis Tuin en Parkmachines BV
PVMG Oranje 2
6666 LV Heteren
Haijen gustave
0032(0)472 620 888

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 11 juni 2016
  • Zemst Elewijt (Vlaams-Brabant)
  • *****20888
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.