Vuurschaal cortenstaal , teppanyakki , BBQ , brievenbus ,

Bewaar
€ 75,00
23250 x bekeken sinds
Verzendkosten vanaf € 4,50

Kenmerken

Tuinaccessoires:
Tuinhaard
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

CASPERO DESIGN biedt U het ruimste assortiment tuinaccessoires aan de goedkoopste prijs. Vervaardigd in eigen atelier , eigen creaties , vakmanschap en oerdegelijk materiaal want wij streven naar perfectie en degelijkheid en vooral exclusiviteit ! Alles vervaardigd in cortenstaal en inox, geeft een lange levensduur en geen vervorming .
NIEUW !!! TEPPANYAKI ( eigen ontwerp ) bestaande uit een cortenstaal sokkel met of zonder houtopslag , vuurschaal en kookplaat erop en ook mogelijkheid om er een bbq rooster in te verwerken , en sinds kort ook gelakte exemplaren met afdekplaat naar eigen smaak . Afgewerkt met bordes van afzelia waardoor je teppanyaki een gezellige eettafel wordt waaraan iedereen zijn eigen maaltijd kan klaarmaken ...... en gezellig rond de teppanyaki de maaltijd nuttigen . Supergezellig !!! EEN AANRADER !!!

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 11 augustus 2012
  • Oostkamp (West-Vlaanderen)
  • *****15493
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.