Nieuwe rekenmachine of rekentoestel Casio FX-82 MS

Bewaar
€ 8,00
14 x bekeken sinds

Kenmerken

Studiemateriaal:
Instrumenten
Conditie:
Nieuw
Studierichting:
Natuur- en Wiskunde
Onderwijsniveau:
Overig
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Nieuw wetenschappelijk rekentoestel Casio FX-82 MS. Ongebruikt in ongeopende verpakking. Ik heb (als leraar wiskunde) nog 17 exemplaren voorradig (er zijn er intussen al enkele verkocht). Die waren bedoeld als ‘reserve’ voor in de wiskundelessen op school (ik heb er destijds 18 euro per stuk voor betaald), maar er wordt vanaf komend schooljaar op onze school overgeschakeld op het merk Texas Instruments.
Dus mogen de rekentoestellen Casio FX-82 MS de deur uit tegen een dumpingprijs. Dit rekentoestel is dan misschien niet het meest ‘hippe’ van de wetenschappelijke rekenmachines, maar het is heel robuust gebouwd en – niet onbelangrijk – voorzien van een vervangbare batterij AA, waardoor het in principe eeuwig kan meegaan. Het display is tweeregelig. De toetsen zijn erg betrouwbaar in aanslag. Het toestel kan met een schuifdeksel afgesloten worden tegen mogelijke schade.
Ook perfect bruikbaar als betrouwbaar en handig rekentoestel in de zakenwereld, los van de wetenschappelijke functies.
Verzending met bpost kost 5,70 euro in België.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.