Ghostwriter scriptie/thesis gezocht/aangeboden

Bewaar
€ 42,00
1346 x bekeken sinds

Kenmerken

Studierichting:
Overige Studie & Schoolboeken
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen

Omschrijving

Ik zoek een ghostwriter voor mijn scriptie: kan ik bij jullie terecht?

Studenten die opkijken tegen het schrijven van een scriptie of thesis, iemand nodig hebben voor het uitvoeren en/of invoeren van SPSS gegevens en analyses, of die een ander soort verslag dan een scriptie moeten schrijven, kunnen een beroep doen op één van onze ghostwriters.

Het schrijven van een scriptie is een zware klus, zeker wanneer je ook nog eens een drukke baan hebt of een gezin met kinderen. Daarom helpen we je uit de brand met onze zeer deskundige en betrouwbare ghostwriters. Van de inleiding tot de theorie, methode, resultaten en conclusies. We kunnen ook een deel van je scriptie uit handen nemen.

Je kunt bij ons altijd wel een ghostwriter vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften en affiniteit heeft met jouw vakgebied. Dat maakt dat wij de beste scriptiehulp kunnen bieden. De tijd die wij stoppen in het schrijven, kun jij weer besteden aan andere zaken, zoals een bijbaan, uitgaan of sport. Je bespaart met onze scriptiehulp dus tijd én geld. Als je twijfelt, bedenk je dan dat een half jaar vertraging heel wat meer kost dan het laten schrijven van je scriptie. Andere voordelen bij ons? We zijn het gehele jaar door beschikbaar en beantwoorden je vragen over ghostwriting razendsnel.

Wat is jullie werkwijze als ik een ghostwriter wens?

- Neem contact met ons op via de berichtenbutton.

- We reageren zo snel mogelijk op jouw vraag

- Jouw specifieke wensen en behoeften worden in kaart gebracht

- Op basis van de informatie die je ons geeft en documenten die je toestuurt, doen we een prijsvoorstel met prijsopgave en datum waarop we je scriptie opleveren.

- Je wordt bij akkoord gekoppeld aan een professionele ghostwriter uit jouw vakgebied

- Het traject vangt aan en je scriptie of thesis wordt binnen de afgesproken tijd opgeleverd

Voor welke zaken en vakgebieden bieden jullie hulp?

We hebben verschillende ghostwriters uit haast alle vakgebieden die jou kunnen bijstaan. Dat maakt onze hulp aantrekkelijk voor studenten. Doordat onze ghostwriters afkomstig zijn uit diverse vakgebieden, is er altijd wel iemand te vinden die jou met je specifieke onderwerp kan helpen. Onder meer voor de volgende vakgebieden kun je bij ons terecht:

- fiscaal recht
- internationaal recht
- privaatrecht
- arbeidsrecht
- accountancy
- ict
- psychologie
- medische wetenschappen
- management
- marketing
- bestuurskunde
- politicologie
- bedrijfskunde
- verpleegkunde
- sph
- communicatie
- filmwetenschappen
- mediaopleiding
- onderwijskunde
- lerarenopleiding
- criminologie
- veiligheidskunde
- human resource management

Behalve Nederlandse scripties verzorgen we ook Engelse scripties of verwerken we feedback die je hebt gekregen. Onze Engelse ghostwriters zijn overwegend native speakers. Hierdoor kunnen we een hoog Engels taalniveau garanderen, wat belangrijk is voor je eventuele slagen.

Wat zijn jullie prijzen?

Jouw scriptietraject is maatwerk, en daarom zal de prijs per project verschillen. De totaalprijs hangt bijvoorbeeld af van of het om een gehele scriptie of thesis gaat, een deel van een scriptie of het verwerken van feedback. Daarnaast hangt het af van hoe snel onze ghostwriter het moet opleveren. Na jouw aanvraag doen we je snel een concreet prijsvoorstel.

Hoe weet ik of jullie je aan afspraken houden en te vertrouwen zijn?

Ten eerste reageren wij snel op jouw vragen. We zijn daarnaast altijd bereikbaar (7 dagen per week). De afspraken die we maken worden in een overeenkomst met de ghostwriter opgenomen, waardoor deze zich moet houden aan wat wordt afgesproken.

Ben je na het lezen hiervan al overtuigd? Neem dan snel contact met ons op.
Blijf niet langer in dubio, huur vandaag nog je ghostwriter in!

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.