Search result

datum (recent)

114 resultaten

Boek Medisch Recht

Handboek uit studie medische beeldvorming

Gratis
0 bieding(en)
 | 
Sint-Gillis-Waas De Klinge

Boek Contrast Media

Safety issues and ESUR Guidelines. Afkomstig uit studie medische beeldvorming.

Gratis
0 bieding(en)
 | 
Sint-Gillis-Waas De Klinge

Boek Ioniserende straling

Effecten van lage dosissen. Afkomstig van studie medische beeldvorming. ISBN 90-803122-2-3. Zonde om bij oud papier te gooien.

Gratis
0 bieding(en)
 | 
Sint-Gillis-Waas De Klinge

Gratis

GRATIS boeken Leer en begrijp ASTROLOGIE rene.cassier@pandora.be

Gratis
 | 
Evergem Ertvelde

mappen

Gratis : aantal ringmappen, plastic kaften ... gebruikt, maar in degelijke staat

Gratis
 | 
Zoersel

Schoolboeken ASO 1, 2 en 3de jaar

Gratis voor wie ze kan gebruiken. Enkel ophalen in Gent of Sint-Niklaas (in Sint-Niklaas vanaf donderdag 3 januari). Boeken in gebruikte staat…

Gratis
 | 
Gent

Boek

Boek over het leven in Rivieren.

Gratis
0 bieding(en)
 | 
Londerzeel

Studeren

Echte slimmeriken kopen en verkopen hun studieboeken en materiaal voor school extra voordelig via deze rubriek op 2dehands.be. Goed dus dat je hier bent. Want hier vind je ruim 25.000 zoekertjes met alles wat je voor je opleiding nodig hebt: van cursus tot boekentas. Heb je voor wiskunde een gespecialiseerde rekenmachine nodig? Die vind je hier voor een fractie van de nieuwprijs. En met je ‘oude’ rekenmachine maak je vast iemand anders gelukkig. Krijg je straks Spaans? Of is het hoog tijd om je Duits of Frans op te frissen? Die verbuigingen en vervoegingen zijn nog steeds dezelfde, dus waarom geen grammaticagids aanschaffen op deze site? Ben je net afgestudeerd? Proficiat! Laat dan dat handboek economie en die praktijkgids elektrotechniek niet aan de boekenwormen, maar schenk of verkoop ze hier. Van aardrijkskunde tot geschiedenis van België, van informatica tot notenleer, van tandheelkunde tot psychologie: hier gebeurt het!

Toon meer