datum (recent)
101 resultaten

3 mappen

3 ringmappen, gebruikt maar nog in degelijke staat....gratis af te halen regio Zelzate.

Gratis
 | 
Zelzate

Xilinx ISE en Active-HDL software

Twee pakketjes met software (nooit gebruikt, nof in verpakking). Het betreft Xilinx ISE Student Edition (versie 6.3i) en Active-HDL (versie 6.3).

Gratis
0 bieding(en)
 | 
Leuven

schoolboeken

aantal oude schoolboeken van het middelbaar onderwijs (jaren 90) diverse onderwerpen

Gratis
 | 
Oud-Turnhout

Rosa card

Mooie kaartjes of bladwijzers te gebruiken!

Gratis
 | 
Brussel

Atlas

Historische atlas Uitgeverij deboeck 2002 Enkel ophalen!

Gratis
 | 
Essen

Fardes

15 dikke ringmappen met veiligheid en 2 gewone ringmappen. Steeds goed verzorgd, ik kon er zelf niet tegen dat mijn materiaal beschadigd werd.…

Gratis
0 bieding(en)
 | 
Antwerpen Deurne

Studeren

Echte slimmeriken kopen en verkopen hun studieboeken en materiaal voor school extra voordelig via deze rubriek op 2dehands.be. Goed dus dat je hier bent. Want hier vind je ruim 25.000 zoekertjes met alles wat je voor je opleiding nodig hebt: van cursus tot boekentas. Heb je voor wiskunde een gespecialiseerde rekenmachine nodig? Die vind je hier voor een fractie van de nieuwprijs. En met je ‘oude’ rekenmachine maak je vast iemand anders gelukkig. Krijg je straks Spaans? Of is het hoog tijd om je Duits of Frans op te frissen? Die verbuigingen en vervoegingen zijn nog steeds dezelfde, dus waarom geen grammaticagids aanschaffen op deze site? Ben je net afgestudeerd? Proficiat! Laat dan dat handboek economie en die praktijkgids elektrotechniek niet aan de boekenwormen, maar schenk of verkoop ze hier. Van aardrijkskunde tot geschiedenis van België, van informatica tot notenleer, van tandheelkunde tot psychologie: hier gebeurt het!

Toon meer