Search result

datum (recent)

105 resultaten

Texas Instruments TI-84 Plus

Hierbij verkoop ik mijn rekenmachien. Voor extra informatie kunt u me altijd een privé bericht sturen.

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Vilvoorde

Texas Instruments TI-84 Plus

Texas Instruments TI-84 Plus te koop, inclusief beschermhoesje. Werkt nog perfect, kan getest worden bij ophaling. Bij interesse, stuur een ma…

€ 35,00
 | 
Deinze

TI-84 Plus rekenmachine

Ik verkoop mijn TI-84 Plus rekenmachine. Aangekocht voor mijn studies, maar aangezien ik afgestudeerd ben heb ik deze niet meer nodig. De aank…

€ 59,00
0 bieding(en)
 | 
Zaventem

TI-84 plus

Texas instrument Grafische Rekenmachine 504 KB Batterijen gebruikswijzer aanwezig

€ 12,00
 | 
Ronse

Texas TI-84 Plus

Rekenmachine Texas Instruments TI-84 Plus Nieuwprijs ongeveer €100 Ik doe 'm weg voor €60 Werkt nog zoals het moet, kabels inbegrepen.

€ 60,00
 | 
Alken

ti-84 plus

Grafische rekenmachine in uitstekende staat. Met alle toebehoren. Zie foto. Afhalen te Wachtebeke.

€ 40,00
 | 
Wachtebeke

TI-84 Plus grafische rekenmachine

Grafische rekenmachine in goede staat incl. 4 batterijen. Levering mogelijk mits betalen van de verzendingskosten door de koper.

€ 40,00
 | 
Oostende

TI 84 plus

Rekenmachine TI 84 plus te koop met handleiding Afhalen is mogelijk of het kan opgestuurd worden + € 6

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Nieuwpoort

TI-84 Plus Grafische Rekenmachine

In perfecte staat TI-84 Plus grafische rekenmachine met bijhorende kabels en handleiding. ( Batterijen niet in begrepen ;) )

€ 60,00
0 bieding(en)
 | 
Lede Oordegem

Studeren

Echte slimmeriken kopen en verkopen hun studieboeken en materiaal voor school extra voordelig via deze rubriek op 2dehands.be. Goed dus dat je hier bent. Want hier vind je ruim 25.000 zoekertjes met alles wat je voor je opleiding nodig hebt: van cursus tot boekentas. Heb je voor wiskunde een gespecialiseerde rekenmachine nodig? Die vind je hier voor een fractie van de nieuwprijs. En met je ‘oude’ rekenmachine maak je vast iemand anders gelukkig. Krijg je straks Spaans? Of is het hoog tijd om je Duits of Frans op te frissen? Die verbuigingen en vervoegingen zijn nog steeds dezelfde, dus waarom geen grammaticagids aanschaffen op deze site? Ben je net afgestudeerd? Proficiat! Laat dan dat handboek economie en die praktijkgids elektrotechniek niet aan de boekenwormen, maar schenk of verkoop ze hier. Van aardrijkskunde tot geschiedenis van België, van informatica tot notenleer, van tandheelkunde tot psychologie: hier gebeurt het!

Toon meer