Search result

datum (recent)

5 resultaten

Basis voor verantwoord trainen

Boek als nieuw (enkel in gelezen, niets in aangeduid). Nieuwste versie Nieuwprijs 58 euro (zie etiket standaard boekhandel achterzijde) De aut…

€ 35,00
0 bieding(en)
 | 
Dendermonde Sint-Gillisbij-Dendermonde

Basis voor verantwoord trainen

Boek als nieuw (enkel in gelezen, niets in aangeduid). Interessant boek over trainen (zowel kracht, aëroob en anaëroob). Nieuwprijs van 55 euro.

€ 40,00
0 bieding(en)
 | 
Brugge Sint-Kruis

Basis voor verantwoord trainen

Basis voor verantwoord trainen (weinig gebruikssporen tot geen) Auteur: J. Vrijens J. Bourgois

€ 30,00
1 bieding(en)
 | 
Oudenburg Roksem

Studeren

Echte slimmeriken kopen en verkopen hun studieboeken en materiaal voor school extra voordelig via deze rubriek op 2dehands.be. Goed dus dat je hier bent. Want hier vind je ruim 25.000 zoekertjes met alles wat je voor je opleiding nodig hebt: van cursus tot boekentas. Heb je voor wiskunde een gespecialiseerde rekenmachine nodig? Die vind je hier voor een fractie van de nieuwprijs. En met je ‘oude’ rekenmachine maak je vast iemand anders gelukkig. Krijg je straks Spaans? Of is het hoog tijd om je Duits of Frans op te frissen? Die verbuigingen en vervoegingen zijn nog steeds dezelfde, dus waarom geen grammaticagids aanschaffen op deze site? Ben je net afgestudeerd? Proficiat! Laat dan dat handboek economie en die praktijkgids elektrotechniek niet aan de boekenwormen, maar schenk of verkoop ze hier. Van aardrijkskunde tot geschiedenis van België, van informatica tot notenleer, van tandheelkunde tot psychologie: hier gebeurt het!

Toon meer