Search result

datum (recent)

34.730 resultaten

Jetski sea doo gtx 3 p'aatsen

, 2 jetski voor 3500€!! Bordeau goie staat maar motor geen compressie Rod voir stuken Motor Rotax ok 2001 3 plaatsen

€ 3.500,00
2 bieding(en)
Topzoekertje
 | 
Jurbise

Voetbal Schoenen

1 paar Voetbal schoenen 300 euro gekocht door knie operatie kan ik niet meer voetballèn dus voor kleine prijs mag dat weg voor 120 euro (maat 44)

€ 120,00
0 bieding(en)
Topzoekertje
 | 
Antwerpen Deurne

Squash raket

Squash raket - Donnay - zeker goed genoeg voor beginners !!!

€ 9,00
1 bieding(en)
 | 
Brecht Sint-Jobin't-Goor

martial arts, kimono

nieuwe kimono, maat 175, nooit gebruikt, zware stof, zeer geschikt voor training en wedstrijden, nieuwprijs rond de 150 euro, vraagprijs in ni…

€ 115,00
0 bieding(en)
 | 
Temse

vliegvisvest

merk POOL-12 maat large nog in zeer goede staat

€ 75,00
0 bieding(en)
 | 
Kontich

waadpak

merk VISION maat large nog in zeer goede staat

€ 110,00
0 bieding(en)
 | 
Kontich

Sport & Fitness

Welkom in de sportiefste rubriek op 2dehands.be. Voetbalschoenen of een hometrainer? Hier staan duizenden sportzoekertjes voor al even sportieve prijzen. Die ‘lastige’ openingsuren van de fitness zijn geen excuus meer, want hier gebeurt het! Koop die step voordelig op 2dehands.be en train thuis wanneer het jou uitkomt. Ga je voor het eerst op skivakantie maar weet je niet zeker of latten wel jouw ding zijn? Doe dan geen zotte kosten, maar kijk hier uit naar een tweedhands snowboard en ander wintersportmateriaal. Kan je een dochter niet beslissen of ze ballerina, judoka, kunstschaatsster of voetbalster wil worden? Hier vind je voor een prikje een tutu, een judopak, schaatsen en spikes van bekende sportmerken als Adidas. En staat er in je garage heel wat sportgerief én een stoffige hengel waar niemand nog naar omkijkt? Zet het snel te koop. Of doe extra sportief en geef het gratis weg.

Toon meer