Doro 6030 senioren-gsm

Bewaar
Prijs o.t.k.
14 x bekeken sinds

Kenmerken

Apparatuur:
Overig
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Doro 6030 senioren-gsm

Elegante mobiele seniorentelefoon
ALS NIEUW !! beschermfolie hangt nog aan het scherm !!

Gebruiksaanwijzing in al de talen NL-Fr -Duits ....
Wil je onderweg graag bereikbaar zijn, maar wil je liever geen mobieltje met eindeloze, ingewikkelde functies? Dan is de Doro 6030 een goede keuze. De toetsen van deze gebruiksvriendelijke gsm staan ver van elkaar verspreid, zodat je niet steeds het verkeerde nummer intoetst. Daarnaast is het grote scherm goed leesbaar.
Extra veiligheid met de assistentieknop

Nog een reden waarom de 6030 gsm zo geschikt is voor senioren, is de assistentieknop. Je kunt vooraf een aantal telefoonnummers instellen, die automatisch gebeld worden als je op de alarmknop drukt. Neemt de eerste van de lijst niet op? Dan wordt automatisch de volgende gebeld. Zo is er altijd iemand die je snel hulp kan bieden.
Inklapbare telefoon

Deze mobiele telefoon van Doro is inklapbaar. Daardoor wordt het toetsenbord beschermd wanneer het toestel niet in gebruik is. Als je gebeld wordt, hoef je de telefoon alleen maar open te klappen en je kunt meteen beginnen met praten. Deze gsm heeft een verrassend groot scherm voor een telefoon van dit formaat: dit is maar liefst 2,8 inch groot.
Foto's maken

De Doro 6030 gsm is voorzien van een gebruiksvriendelijke camera van 0.3 megapixel. . Je kunt het geluid van de beltoon zelf aanpassen, zodat je zeker weet dat je de telefoon hoort als iemand je belt.
Kenmerken

2 directe geheugentoetsen
Geschikt voor hoortoestellen
Met 0.3 MP camera
Assistentieknop

Verzenden kan met bpost
Afhalen in Oudenaarde of Veldegem

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.