Search result

datum (recent)

8 resultaten

elektrisch rollen

Elektrische stoel Invacare Lynx te koop. Het is compleet

Prijs o.t.k.
2 bieding(en)
 | 
Namur

Elektrische rolstoel

Elektrische rolstoel merk vermeiren prijs nieuw 2500 euro weinig gebruikt maximum 3-4 keer met verstelbaar stoel zo goed als nieuw .

€ 1.600,00
0 bieding(en)
 | 
Geraardsbergen Zandbergen

Elektrische rolstoel trekker

1), 36V 250W Duits motortype 2), roestvrijstalen frame 3), 12 inch velg met band 4), 1 X draai gas 5), 1 X Schijfrem 6), 1 X 36v KT merk Smart…

€ 999,00
 | 
Hasselt Kuringen

Revalidatie & Zorg

Op 2dehands.be vind je alle hulpmiddelen voor een spoedig herstel en voor de beste permanente zorgen: van een rolstoel tot een aangepast bed. Nieuw of tweedehands. Voor een schappelijke prijs. Ben je op zoek naar een speciaal kussen, een ergonomische matras, een wandelstok of een aangepaste auto voor rolstoelgebruikers? Heb je een rollator of een scootmobiel nodig? Kijk zeker in deze rubriek. Je vind hier ondermeer vervoer op maat van je beperking. Net als tal van handige hulpmiddelen en slimme apparatuur om je huis in alle comfort aan te passen aan je persoonlijke situatie of respectabele leeftijd. Denk maar aan een douchestoel, een badlift of een toiletverhoger. Na een revalidatie eindelijk weer op de been? Zwier je brace of krukken niet in een hoek in de garage, maar bied ze hier aan. Je doet er vast iemand een plezier mee. Want: hier gebeurt het!

Toon meer