Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****82769
Geslacht:
vrouw
Land:
België
Provincie:
Oost-Vlaanderen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Vriendelijke en correcte vrouw, alles tip top in orde. Snelle afhandeling en top spullen dat ze verkoopt met een correcte prijs.

  Berckmoes Sandra
 • Afspraken maken om mij als verkoper iets te laten weten en mij dan laten wachten en pas na het afgesproken uur iets laten weten. Sorry maar dan verkoop ik inderdaad aan iemand anders. En dan wel direct een negatieve beoordeling aan mij geven terwijl zij zelf geen afspraken nakomt. Zelfs blokkeren om toch maar geen volwassen gesprek meer aan te kunnen gaan. Nooit meegemaakt hier na al die jaren!

  Sillie08
 • top spullen bed staat in elkaar en slaapt hij nu al voor de 2de nacht in en bureau staat in de living bedankt voor de levering zeer aangenaam mvg jill

  jill
 • Ik heb u geen negatieve waardering gegeven maar een neutrale. Als u zo begint! Ik heb u niet voor rotte vis uitgemaakt PARDON? U een week lzten wachten PARDON? Het is net omgekeerd. U hebt wel lef! Heb al veel gezien op het net, maar dit nog niet! De waarheid kwetst he mevrouw! Hopelijk leert u uit uw fouten!

  Nintendo World
 • Ik kon maar matig appreciëren dat het een welles-nietes spelletjes gespeeld werd tijdens de afhandeling van de verkoop. Eerst waren enkele items verkocht dan weer niet. De verkoper neemt dan weer contact met me op om te zeggen dat alle items nog beschikbaar waren en ik ze kan kopen. Ik vraag of het kan verzonden worden, dat kon. En als we bijna rond zijn, moest eerst uitleggen hoe parcel.bpost.be werkt. En dan komt de verkoper doodleuk vertellen dat ze het aan iemand gaat verkopen die het komt ophalen. Beetje met de mensen hun voeten spelen noem ik dat.

  Nintendo World

U staat op het punt om uw waardering voor Sanny B te verwijderen.