Persoonlijke gegevens

Geslacht:
vrouw
Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Snel en correct , super

  J
 • Komt beloofde afspraken niet na, na veel over en weer gechat haakt ze plots af omdat ze niemand in huis wil eigenlijk en het haar niet uitkomt. Waarom dan spullen verkopen ?? De locatie van advertentie klopt ook niet met afhaalpunt ??

  Filip DB
 • Deze persoon beseft niet dat ze op een tweedehandssite handelt waar op objecten geboden en onderhandelt wordt om deze in functie van het aanbod te verkopen. Van in het begin was onze dochter geïnteresseerd in haar printer, en ondanks het bieden toegestaan was hield ze vast aan haar streefbedrag en dacht dat ze het verkocht had maar de "koper" kwam deze printer niet ophalen. Nadien reageerde ze opnieuw naar mij en zou je denken dat het in functie van mijn bod was (want anders spreek je niet opnieuw iemand aan) maar hield opnieuw vast aan haar streefbedrag. Uiteindelijk hoefde het voor ons niet meer als je toch niet wenst te onderhandelen en kochten we een zelfde HP-printer in eenkleurige uitvoering van 8 maanden oud voor 10 euro en afgehaald in Borsbeek. Niet fijn om met deze persoon te (onder)handelen.

  Walter
 • Voor de 2de maal een vlotte communicatie en snelle betaling. Dank je wel.

  Lyns.

U staat op het punt om uw waardering voor Lize te verwijderen.