Persoonlijke gegevens

Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Deze kerel is niet te vertrouwen!!! Hij scheld en maakt verwijten omdat je niet binnen de 2u kan reageren. Volgens mij is tweedehands.be voor hem een uitlaadklep om zijn frustratie te uiten. Deze man zou gestopt moeten worden.!!!

  Delanotte
 • Wat een verschrikkelijk grove man!!! Ik vroeg hem enkel of het artikel nog voorradig was. Ondertussen had ik een andere oplossing gevonden en laat ik hem dit direct weten, uit beleefdheid zodat hij een antwoord krijgt,... had ik beter niet gedaan want ik kreeg een scheldtirade! Ik heb nog nooit een negatieve commentaar gegeven maar dit was er echt over! Al veel vervelende zaken meegemaakt van mensen die geen contact meer opnemen of niets meer laten weten maar zo grof is echt wel het eerste! Ik ben blij dat ik geen aankoop heb gedaan bij hem.

  Kari
 • een heel ongeduldige man omdat ik niet snel genoeg ben een heel.onvriendelijke zou zeker afraden van deze.man te kopen

  Ikke
 • scheld mij uit via mail omdat ik niet snel genoeg reageer

  Wendyke
 • Mijn zoontje was ziek en had de voorbije 4 dagen gewoon even geen tijd om op internet te zitten. Als je daar meteen een negatieve waardering voor moet geven, zegt dit meer over jou dan over mij!

  Ellen
 • Goede ervaring en geen greintje onvriendlijkheid te bespeuren, integendeel. Maar ja, als een koper aandringt om goedkoper iets te krijgen van de verkoper en hem niet lukt wordt je dan als onvriendelijke genoemd. Deze man is echt een aanrader en zeker niet te duur wat hij aanbied.

  Rin Tin Tin
 • eerlijk persoon- aanrader

  verhoeven
 • super dik inorde snelle handeling

  dinky
 • Goeie ervaring met deze man. Verkoop ging snel, handelde correct!

  Johan De Maeyer

U staat op het punt om uw waardering voor bobby te verwijderen.