Persoonlijke gegevens

Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Omdat ik beslis deze persoon te blokkeren na een kort chat contact (obv voorgaande negatieve commentaren) krijg ik even later zelf een negatieve waardering die bestaat uit onwaarheden. Het lijkt een wraakactie voor iets waar niemand slechter uit zou geworden zijn. Teleurstellend. Af te raden om contact op te nemen met deze persoon.

  Jolien
 • Vrij unfaire man. Ik kon plots door omstandigheden speelgoed niet oppikken en hield binnen de 18u na eerste contact een correcte en eerlijke communicatie met hem maar moest afhaken binnen de 18u dat ik met hem contact had. Man is kwaad en zet een negatieve commentaar terwijl ik meer dan 20 positieve heb. Komt in het begin vriendelijk over maar is het niet. Niet netjes, geen aanrader !

  Stefan
 • vriendelijke en correcte verkoper, zeer vlotte afhandeling, een aanrader

  intel
 • Sorry, omdat ik vraag wat je ervoor vraagt, wil nog niet zeggen dat ik dat koop, was voor vrienden van mij, fijn dit te lezen op mijn site Grtjs Pooh

  pooh

U staat op het punt om uw waardering voor stan te verwijderen.