Jessica Schols

Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
****50348
Geslacht:
vrouw
Land:
België
Provincie:
Vlaams-Brabant

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

  • De communicatie alvorens het pakje te hebben ontvangen verliep prima, ze verkocht een jongens training van Armani in "perfecte staat" 15 euro ging ze niet mee akkoord omdat de training zo goed als nieuw was dus ging ik akkoord met het gevraagde bedrag van 20€. Jammer genoeg toen ik de training geleverd kreeg (was wel prima verpakt) en open deed kwam de stank van sigaretten me al tegemoet, er zaten ook vlekken op (die ik eruit heb gekregen) haren en de volledige training was al gepluisd van het (vele) wassen of minder goede kwaliteit van de training, toen ik haar hierover aansprak heb ik serieus de wind vanvoor gekregen, ik was een leugenaarster die het hoog in mijn koppeke had, ik had de training zelf zo begaaid en ik moest maar een nieuwe training kopen als ik hiermee niet content was en zo bleven de verwijten maar komen, dus jammer maar helaas geen leuke verkoop geweest, maar wel mijn lesje geleerd!!

    andrea
  • heel correct en vriendelijk persoontje, ben supertevreden over mijn aankoop... als nieuw. graag tot een volgende keer +++

    de oma

U staat op het punt om uw waardering voor Jessica Schols te verwijderen.