Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
********60905
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • De verkoper geeft een andere prijs dan aangegeven en is achteraf onbeleefd.

  Marta
 • véhicule très propre en parfait état,personne sérieuse,disponible,je recommande

  bonneure fabrice
 • Vandaag leuk speelgoedje gekocht. Een vinnige Renault Laguna 2 break die blanco gekeurd is.Verkoper was er op afgesproken tijd. Hebben de platen er aan gevezen voor mij. Ik kwam helemaal uit Oostende met de trein en bus voor men Laguna. Super blij ermee. 1900 diesel 107pk trekt super goed. Als ik ooit nog eens een upgrade wil, zal ik zeker terugkeren.

  Inge
 • Wij maakte een afspraak om naar een wagen te komen kijken maar deze verkoper daagde niet op!!!! Wij kwamen uit de Kempen en reden ruim 60 km dus 120 heen en terug! Deze verkoper is zoals nog mensen aangaven niet te vertrouwen!!!!! Opgepast dus voor deze verkoper!!!!

  Pascale De Min
 • Auto waar wij naar kwamen kijken is niet dezelfde auto als op de foto. Als men zegt 'zeer verzorgd' maar de auto heeft aan de buitenkant allemaal krassen en is van binnen helemaal afgeleefd en versleten, dan spreekt men niet over dezelfde auto veronderstel ik. Auto had ook beschadiging aan lak, gebarsten koplamp, witte grote vlekken op de zetels, roestplekken 'verstopt'.

  Silke Parzer

U staat op het punt om uw waardering voor M.A te verwijderen.