Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****98122
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
West-Vlaanderen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Funbieder

  rembert
 • Leuke aanvulling van Fiene, hierbij toch enkele correcties: - De verkoper is zeker niet eerlijk noch correct geweest tegenover mij. Voor de verkoop heeft hij me bevestigd het scherm getest te hebben. Hij zou naar de vriendin geweest zijn om het te testen. Hierdoor liet hij me in de veronderstelling een werkend scherm te kopen. Dit was helaas niet het geval. - Dat de verkoper problemen heeft met een bepaalde vriendin waarvoor hij producten verkoopt op deze website, mag mijn probleem niet worden. Ik heb het scherm van hem gekocht en ik verwacht dan ook dat hij het probleem oplost. De dag voor de aankoop kan hij nog langsgaan, maar op het moment van een probleem kan meneer zijn vriendin op geen enkele manier meer bereiken! - Omdat ik een eerlijke waardering geplaatst heb, verwijt de verkoper mij nu in een negatieve waardering dat ik hem geen tijd heb gegeven voor een oplossing. Ik ben het scherm op 13 december gaan halen en na veel aandringen bij de verkoper, heb ik nog steeds geen oplossing aangeboden gekregen behalve dat ik het maar zelf moet oplossen met die vriendin. We zijn ondertussen 30 december. Dat lijkt mij wel tijd genoeg voor een oplossing. - Ik blijf er dus bij: deze verkoper is ten zeerste af te raden!! Ik heb een kat in een zak gekocht en ik krijg mij geld niet terug...

  Christophe H
 • Dit kan ik niet zo laten want het moet gezegd worden. De waardering van Christophe is onaanvaardbaar. De verkoper is een eerlijke en correcte man. Dat het scherm niet werkte is te wijten aan die bewuste vriendin en die had er alle vertrouwen in dat het scherm werkte maar toen bleek dat het niet zo was heeft hij die andere ook verwijderd want het kwam ook van haar. Het vertrouwen is dus weg in haar maar daarom Kun je de verkoper niet beginnen uitmaken voor oplichter!! En wat die auto betreft dat is voor mij, een jarenlange vriendschap hebben wij en ik zal dus ook wel beter weten dat de verkoper een eerlijk mens is. Ik vind deze verkoper een aanrader voor iedereen. Het mag gezegd worden. Bedankt

  fiene
 • Zeer slechte ervaring! OPLETTEN!! Ik heb een PC-scherm gekocht dat via hem was aangeboden voor 30 euro. Hij zou het getest hebben en alles zou werken... Nadat ik het thuis probeer, lijkt het niet te werken! Ik heb het opengedaan en wat ik vreesde was ook zo: geoxideerde transistoren! Dit schem werkt al een hele tijd niet meer! Later blijkt dat ik het scherm ben gaan halen bij zijn vriendin. Blijkbaar zou hij geen contact meer hebben met haar. Ik ben er vrij zeker van dat hij dit scherm nooit getest heeft. De vriendin aan de voordeur verzekerde mij echter ook dat het werkte... Na veelvuldig SMS'en met de man steekt die zich weg achter zijn vriendin. Hij zegt dat ik het met haar maar moet zien te regelen... Ik heb naar haar gestuurd en zij stuurt niets terug... De man had ook nog andere schermen in de aanbieding, die hij er nu plots heeft afgehaald... Toen ik zei dat ik specifiek een 4:3 scherm zocht, had de verkoper plots nog een ander 4:3 scherm dat ik mocht hebben... Maar het was voor mij niet het juiste type. Allemaal een beetje raar... Ik ben opgelicht, zoveel is duidelijk! Bij mij is het gelukkig maar voor 30 euro, maar ik zou dit niet graag meemaken met grotere bedragen. Hij zegt dat hij geen zaken meer gaat verkopen voor die vriendin, maar ik zie dat er nu een auto van een vriendin te koop staat.... OPLETTEN!! Blijf ver weg van deze verkoper zou ik zeggen!!

  Christophe H
 • Alles perfect!

  Maciej
 • Erg vriendelijke en eerlijke man! Reageert ook snel op berichten. Bedankt, het was fijn handelen! Wie iets negatief te zeggen heeft duidelijk zelf een probleem.

  lotte
 • Vriendelijke persoon ,correcte afhandeling !

  Decraene Toon
 • Alles perfect , tijdstip van afspraak, produkt ook perfect in orde, grtz William

  william
 • hij kan niest anders dan beroodeling geven deze man let op met hem

  kian
 • Top. volgens afspraak.

  bjanssens
 • Geen problemen ,snelle afhandeling en levering merci!

  yv

U staat op het punt om uw waardering voor VAG te verwijderen.