Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****59383
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Vlaams-Brabant

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • dogue de bordeaux acheter chez ce monsieur,je le recommande. chien en pleine santé et adorable sur tout point.

  laedy
 • Wij zijn vandaag onze bordeaux dog pup gaan ophalen, zeer vriendelijk, betrouwbaar en eerlijk. Alles is verlopen volgens afspraak. Wij zijn heel tevreden, pracht van een pup. Beide ouders waren aanwezig en zijn ook prachtige honden.

  Ja-Na cars bvba
 • wij hebben bij Hugo een Bordeaux dog reutje komen ophalen het is een schat van een hond! zeer mooi pupjes ook de ouders mogen zien echt een aanrader!

  Kelly
 • Wij hebben sinds kort één van de blauwe britse korthaar kittens uit een nestje van Hugo. Hugo is een zeer vriendelijke en betrouwbare man met een aantal prachtige katten. Om een voorbeeld te geven, één van zijn katers is een mooie grote britse korthaar die 7 jaar op rij Belgisch kampioen is geweest. Hugo weet bovendien als de beste hoe je de eerste weken met je kitten moet omgaan om ervoor te zorgen dat het een heel aanhankelijk en lief beestje wordt. De kitten werd in perfecte gezondheid opgeleverd met alle nodige inentingen, chip, etc. Kortweg een perfecte service. We zijn zo tevreden dat we ondertussen al een tweede (lilac britse korthaar) kitten gereserveerd hebben bij Hugo. Wij zelf hebben Leopold (onze kitten) nu ongeveer een maand en zijn er volledig zot van. Als amateurfotograaf heb ik dan ook meteen een Instagram account (@leolittlebrit) gecreëerd om wat foto’s van Leopold (Leo voor de vrienden) te delen met de wereld. Als je dus een foto wilt zien van onze Leo zoek hem dan zeker eens op! Groetjes, Matthias

  MatthiR

U staat op het punt om uw waardering voor benetton te verwijderen.