Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
********18070
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Zeer vlot contact, mooie prijs voor een degelijke fiets. Wegens file was ik wat later maar dit was geen enkel probleem. Na 1.5 jaar krijgen we nog een gratis service beurt voor de fiets. Als ik nog eens een fiets zoek dan kijk ik eerst en vooral bij deze verkoper.

  Glenn Van Hoecke
 • Gisteren een fiets gekocht bij hem. Zeer goede uitleg. Echt nog degelijke fietsen voor een heel goede prijs. zeer tevreden. Aan wesley met zijn negatieve waardering zou ik willen zeggen als je een porsche wil kopen van 100 euro moet je niet verwachten dat je een nieuwe bolide koopt ik heb een gazelle gekocht voor 1100 euro winkelwaarde 2900 euro En we zijn er zeer tevreden over geen enkel krasje op

  serge
 • Prijzen mooie fietsen aan op het net maar eens je gaat kijken en daarvoor +/- 65km afgelegd hebt krijg je een andere fiets te zien. Weliswaar het zelfde type fiets maar hij heeft gelijk een andere kleur dan op de foto en de onderdelen zijn verrevan origineel wat op de foto's wel het geval is. Nog maar te zwijgen van de schades wat volgens de afverteerder maar wat krasjes zijn. 2 min voor aankomst had ik nog contact met de adverteerder maar eens aangekomen is het de dochter die de zaakjes oveneemt want papa moest toevallig weg. Absoluut geen aanrader om hier enige moeite voor te doen tezij u bedrogen uit wil komen.

  Wesley
 • Goede comunicatie, eerlijk.

  Lorand

U staat op het punt om uw waardering voor rik te verwijderen.