Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****83755
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Beste, Wij hebben bij jullie een franse bulldog gekocht. Met Basil gaat alles goed. Bedankt voor de goede zorgen. Kusjes Basil.

  s.vleerick
 • Twee jaar geleden hier een zogenaamd pomeriaantje gekocht. Het is helemaal geen pomeriaantje eerder kruising tussen kleine keeshond en chihuahua. Na enkele maanden werd ze zwaar ziek. Ze woog toen 2100 gram en men haalde er 750 ml vocht af. Dierenkliniek, cardioloog, leverspecialist, kortom een lopende rekening. In totaal al meer dan 1300 euro. Nu heeft ze een chronische leveraandoening en is niet meer te genezen. Dagelijks medicatie om het onder controle te houden. Maandelijkse kosten 75 euro. Haar levensverwachting is maximum 5 jaar !!! Het is een schande dat deze praktijken allemaal zomaar kunnen. Louche handel daar. Oosthof, Zukos, ... allemaal hetzelfde. KOOP HIER NOOIT EEN PUPPY !!! Ze zijn daar geen cent waard. Geloof me, het is pure oplichterij !!!

  Frankieboy
 • Mijn Vriend en ik hebben een half jaar geleden bij jullie een pup gekocht onze Balou. Wij kunnen hem niet meer missen. En hebben hier nog geen seconde spijt van. Ontzettend tevreden met onze aankoop, een absolute aanrader!

  Ingrid Van Der Hoeck
 • Schande dat jullie zieke pups verkopen!onze Franse bulldog vandaag ter controle naar dierenarts gebracht; kennelhoest, onverzorgd (vlooien en hele vuile oren) en moet met antibiotica beginnen 😢hij is veel jonger dan er op zijn paspoort staat!Vuil winstbejag is dit op de kop van die arme puppy’s.Schaam jullie!!!

  Sofie D'haeze
 • Wij hebben bij jullie vorig jaar een franse bulldog gekocht. Een zeer lieve en speelse. Wat een schatje. Bedankt hiervoor. Een likje en een pootje van onze Basil.

  s.vleerick
 • Husky gekocht en heeft mij gebeten en de poes en de chihuahua die wij al hadden ... Terwijl er in advertentie stond kan overweg met anderen maar is blijkbaar allemaal niet waar ook krijgt men niets mee bij andere kennels word er eten gegeven en koekjes maar hier niet hond was ook niet gewassen

  Lorenzo de Cock

U staat op het punt om uw waardering voor zukos te verwijderen.