Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****22176
Geslacht:
vrouw
Land:
België
Provincie:
Oost-Vlaanderen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Verzint triestige verhalen voor medelijden om iets veel goedkoper te krijgen. Deed zich net voor als een schoolgaand tiener/kind die mijn ketting als cadeau voor haar moeders verjaardag wou kopen met haar zakgeld en zegt dat ze identiek dezelfde ketting verloren hebben toen hun huis in brand ging. Nice try though xD

  Kimberly
 • Handtas betaald en nooit ontvangen!!!! Staat zelfs nog op de site dus waarschijnlijk ook nooit opgestuurd....heb enkele chatberichten ontvangen waarin ze me beloofde me op de hoogte te houden maar niets..... en toen ik m'n geld terugvroeg was het helemaal stil natuurlijk. Eerst was ze op reis, dan een overlijden, op de duur geloof je natuurlijk niets meer, zeker als je de andere waarderingen hier gelezen hebt. :(

  Niki
 • Correcte dame . Portefeuille was zoals omschreven nieuw bedankt !

  nathalie
 • Opgepast, funbieder. Komt blijkbaar altijd iets tussen!

  Dimitri Derre
 • Bijna 3 maanden aan het lijntje gehouden! Schande! Begin novemver vraagt mevrouw om een warmtelamp opzij te houden voor haar, dat doe ik en dan hoor ik niets meer. Er bleken medische problemen te zijn waarvoor ik alle begrip had. Begin december vroeg ik nog eens of ik deze nog steeds opzij moest houden. Ik kreeg een bericht dat ze in de buurt was en er om zou komen, ik reageer onmiddellijk dat dat goed was. Geen reactie meer... ik heb intussen 3 mensen afgewezen omdat ik wel van mijn woord ben en haar had beloofd ze opzij te houden. Ik wil mensen steeds een kans geven en niet afgaan op andere negatieve reacties maar dit was geen goede ervaring!! Echt teleurstellend hoe dit gelopen is...

  Jirka
 • Heel vriendelijk persoon ! En zeker te vertrouwen. Bedankt en tot ziens ! :)

  Koopjeshoekje
 • Vraagt naar de prijs. Vraagt info. Maar nadien hoor ik niets meer van haar. Als ik vraag of ze nog interesse heeft leest ze mijn berichten maar krijg ik totaal geen antwoord meer.

  eline
 • Vlot vriendelijk , alvast bedankt

  Ikke
 • funbieder vraagt prijs antw niet meer

  pauwelsconny
 • De roze winterjas in nieuwe staat die de verkoopster omschrijft als een jas van het merk Weber is niet van dit merk. Goede raad: goed kijken vooraleer je een bod doet en zeker vooraleer je iets koopt. Mensen zijn niet altijd eerlijk!

  Ann
 • Er werd een bod gedaan en een deal bereikt. dag dat ze zou komen ophalen krijg ik mail dat ze het niet kunnen halen op afgesproken uur met vraag zeker niet door te verkopen aan een ander. Ik zei oke, maar dan moet je er zeker volgende week omkomen. Opnieuw afgesproken op een vrijdag en is niet komen opdagen. Ondertussen had ik biedingen boven de vraagprijs mislopen !!!

  Nathalie
 • Beste mensen pas op. Ze geeft aan het geld te hebben overgemaakt wat niet waar is, en eist het product bij je. Trap er niet in.

  isis elzakkers

U staat op het punt om uw waardering voor Brigitte joos te verwijderen.