Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****03168
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Limburg

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • We hebben bij deze vriendelijke en eerlijke mensen een jack russell puppy gekocht , de puppy is een mooi en gezond Hondje , een echte aanrader om bij deze mensen een hond te kopen , we Zijn echt blij met de Mooie puppy!

  paumen
 • Wij hebben hier op 24 oktober een mooie border collie gekocht. De communicatie op voorhand verliep vlot met veel info en tips. De dag zelf werden we goed ontvangen en er werd tijd genomen om ons alle uitleg te geven. Zeer positieve ervaring.

  JanP
 • Wij hebben hier 2 border collie's gekocht en het zijn prachtige hondjes,zeer gezonde en speelse pups.Ook zeer vriendelijke mensen en geven ook goede uitleg over de opvoeding.Hartelijk bedankt voor deze super leuke hondjes!

  Sophie/Fieke
 • super boerderij, geen broodfokkers ... een echte aanrader, goed advies en begeleiding gekregen en tijd om kennis te maken met de puppies ... ik ben blij dat ik dit adres gevonden heb. Paulette

  meulemans
 • Super tevreden met onze nieuwe border collie pup! Hele vriendelijke mensen, gezonde stabiele puppy die goed gesocialiseerd is. Zeker een aanrader!

  Cin
 • Heel tevreden van onze nieuwe puppy! Heel vriendelijke mensen, gezonde puppy wat zeer goed gesocialiseerd is met kinderen en andere dieren. Vast en zeker een aanrader!

  Grosseels Koen
 • Super vriendelijke mensen en een schat van een puppy! Heel sociaal,gezond en kindvriendelijk,een echte aanrader!

  Cynthia

U staat op het punt om uw waardering voor H te verwijderen.