Autobedrijf FBR

Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
**** ** 34 53
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Oost-Vlaanderen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Correcte garage !

  Bart
 • pure oplichters koop er geen auto aub heb er een auto gekocht niks anders dan problemen mee water in de deur en als het vriest zijn al de ramen kletsnat vanbinnen en als je naar hun belt zegt hij belt naar mijn broer heb je eindelijk hem te pakken krijg je als antwoord geen garantie op maar als je dreigt met verdere stappen dan is het wel onder de garantie maar ik ga liever naar een echte garage want deze oplichters komen niet meer aan mijn auto of aan mijn centen en de factuur klopt ook langs geen kanten heb de auto 9000 euro betaald en op de factuur staat maar 6500 euro hoop dat jullie rap tegen de lamp lopen ben volop bezig met verder stappen tegen deze mensen want deze mensen moeten gestopt worden voor ze nog slachtoffers maken

  gregory
 • Super garage! 9 maand na aankoop van m'n wagen een kleine herstelling laten doen, en AUTOBEDRIJF FBR heeft dit volledig in garantie laten vervangen! Bedankt Sabir !

  Sally
 • Zeer vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam. Alles volgens afspraak, met een perfecte service! Wagen is zoals beschreven en is perfect. Bedankt Fikri voor je vertrouwen, ook vanwege mijn zoon! Met welgemeende groeten, Luc

  Luc
 • Zeer tevreden met mijn aankoop van een 2dehands wagen, Eerlijke en betrouwbare mensen. Deze garage raad ik jullie aan !!!

  SKG
 • Uitstekende Service bij aankoop van een BMW 535d GT! Wagens in goede staat aan een eerlijke prijs!

  Nancy Moorthamer
 • Allemaal goe tot er iets aan uwe auto komt en hij niet start. Garantie waar je extra voor betaald bij aankoop maar niks mee bent als je de wagen niet tot daar krijgt. Dus dikke min voor service na verkoop. Heb normaal nog half jaar garantie maar die mag waar de zon ni schijnt. Geene rotte euro krijgde nog van mij.

  timmy

U staat op het punt om uw waardering voor Autobedrijf FBR te verwijderen.