Persoonlijke gegevens

Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Super verkoopster!! Echt een voorbeeld een heel sociale en beleefde dame, fijn om met haar te onderhandelen👌🏽

  ilham
 • Blijven bieden met eurocenten. Heb dan na aandringen toegezegd. Komt niet langs op haar afspraak. Adres doorgegeven, bellen kon ze ook. De dag nadien de uitleg dat ze in het ziekenhuis ligt. Tja... als ik nu lees dat er nog mensen zijn met slechte ervaringen over afspraken twijfel ik of dit gewoon geen funbieder is.

  Csmet
 • Sluit een akkoord voor een aankoop en zegt het bedrag overgeschreven te hebben maar na 7 dagen later is er nog steeds geen geld toegekomen.. ondertussen hou ik al 7 dagen andere kopers af vanwege zij dit normaal zou kopen! Zeer negatief dus! Zegt dan dat ze bewijs van betaling zou sturen maar stuurt helemaal geen bewijs! Te mijden zo’n personen!!!

  Janakenneth Van Acker Questroy
 • Wij hadden een akkoord en daarna geen reactie gehad

  Enisa
 • Snelle en correcte afhandeling eerlijke persoon .top verkoopster aanrader 10op10.

  BUTT
 • Eerlijke en vriendelijke verkopster. Bedankt voor de deal

  boeckx
 • Hadden een uur afgesproken en komt niemand opdagen! Heb haar verschillende keren gestuurd vind zelf nog niet de moeite om iets te sturen of te laten weten! Echt degoutant!!!!!

  Christina
 • Top verkoopster. Eerlijke prijs en komt alle afspraken na!

  Warrie
 • Zeer vriendelijk en heel betrouwbare dame echt een vrouw naar mijn hart. Deze is echt een voorbeeld voor alle 2dehands kopers en verkopers top top top en nogmaal 100000 maal bedankt

  Louiza
 • Onbetrouwbaar! Begin december, deze persoon bood een playstation 4 pro waarvan er een akkoord was voor 255€, deze persoon wist achteraf te zeggen dat het om een gewone ps4 ging want haar zoon bleek een verkeerde afbeelding te hebben gebruikt, achteraf kreeg ik te lezen alsdat ze dit kan en absoluut wou oplossen voor mij. Een tijd later kreeg ik dan weer te lezen als dat ze 2 opties had en dat was de ps4 overkopen aan 200€ en of vragen aan haar collega of ze deze kon ruilen met de ps4 pro die de collega "zou" hebben. ik anwoorde dat ik een deal had over de ps4 pro want dat ikzelf de ps4 al had dus zogezegt zo gedaan. Aantal dagen later zou de collega willen ruilen mits 100€ opleg, en dat ze moest overleggen met haar echtgenoot , weer paar dagen verder want door haar "drukke" werk kon ze zelden antwoorden maar wel regelmatig lezen . Na het zogezegde overleg wist men te zeggen als dat men geen opleg moest doen, dus de ps ruil tussen haar en collega zou doorgaan en zou vorige woensdag of donderdag in haar bezit zijn, raar maar waar aangezien ik een negatieve feedback plaatste wegens langdurig wachten op antwoord kon men opeens wel antwoorden met het volgende melding als dat het jammer is van de feedback want de ps4 pro is sinds vrijdag in mijn bezit" want men zit in het buitenland" dit moet je als koper ruiken terwijl men er ruim 3 dagen tijd voor nodig blijkt te hebben om dit even te melden. Deze persoon blockt dan zonder enige reden mensen die ze al weken aan het lijntje houd vanwege het "drukke" werk. Beloven dat het in orde komt waar niks in orde van kwam. Zichzelf veel wijsmaken en excusses zoeken achter het werk en rond de pot draaien. Dat is deze verkoper haar motto . Zoekertje werd deze avond verwijderd op 25 december door de veelzeggende bediegster en belover . Hoe verkopers zo kunnen bestaan is mij een raadsel.

  stefan
 • Snelle afhandeling, een aanrader !!!!! Vriendelijk persoon!!!!!

  Beatrijs
 • wat is uu probleem?????????

  Oumaima
 • Heel vriendelijke mensen en alles snel en correct verlopen

  brunjo
 • Heel vriendelijke dame en heer, alles perfect verlopen.

  blikske
 • Ik heb vandaag het pakje ontvangen. Jammer,dat ik er zo lang op heb moeten wachten, maar het ziet er netjes uit.

  Tesmee
 • Ik heb een pakje besteld, betaald op 29 december 2015, diverse mails gestuurd, maar nog steeds niets ontvangen.

  Tesmee
 • Heel vriendelijke dame alles perfect verlopen, een aanrader voor iedereen 100 procent te vertrouwen top top top

  jonas
 • We hebben een akkoord en laat dan niks meer van zich horen.

  Schumi_wk
 • Snelle en correcte afhandeling. Een voorbeeld 2deHands lid.

  TINTIN

U staat op het punt om uw waardering voor Liza te verwijderen.