Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****01510
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Limburg

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

  • Enige tijd terug powerplan epdm gekocht, werd voorgesteld als even goed als ander goed gekend merk, maar moet zeggen trekt er nie op. Ander goed gekend merk is het witte vlies "feutre" gevulkaniseerd met het rubber, bij powerplan is dit gelijmd en komt het los bij het verlijmen en komen er grote blaren op. Heb die allemaal mogen opensnijden en terug vastlijmen aan het witte vlies. Prijs trok me over de streep om dit product te kopen, maar kost me uiteindelijk veel meer, epdm ondertussen al verwijderd en vervangen door dat goed ander merk waarmee powerplan vergeleken is door de verkoper. GOEDKOOP IS NIET ALTIJD DUURKOOP.

    Gregory Sergier
  • Prijzen zijn meer dan correct. Ook bij afhaling. Kwaliteit is bovendien minstens even goed als wat ik in de winkel vind. Bedankt voor de uitstekende service en prima opvolging trouwens. Ik blijf bij jullie kopen want heb momenteel XPS - isolatie nodig.

    peter hendrickx
  • Deze firma zet aantrekkelijke prijzen bij hun advertenties maar als je gaat afhalen betaal je de helft meer dan dat ze op de advertenties zetten. Opgepast!!!!!!!

    opruiming

U staat op het punt om uw waardering voor Multy EPDM Roofing Trade BVBA te verwijderen.