Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****19559
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Limburg

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Dit ventje is een klootzak

  patrick
 • Ongeloflijk hoe onbelefd die mens. Reageert heel agrissief en racisme. Ik heb 3€ op koffie lepels gebood en schrijft hij terug "ga voor 3€ lolly kopen dan kan je zabren"en schrijft nog "ik kan aan u naam zien welke rac je bent...........en nog veel. Ik kan op een oogenbliek mijn naam verandren naar "Leon", maar dat ga ik niet doen ben troets op mijn naam .en heb respect voor iedereen en kijk niet naar hun afkomstige land of naar de namen. Wel naar hun gedraag!!!!!

  Wadhilali
 • De verzending en opvolging van het pakket door deze verkoper is heel correct verlopen.Ben heel tevreden van de verkoop.Betrouwbaar persoon.

  claudette naeyaert
 • Je fait des offre et su prime son annonce ces un pourri qui joue avec les enchérisseurs dit oui et puis supprimé annonce et remet la même annonce le lendemain encore un imbécile à évité cette personne ne devrait pas être sur ce site de vente a évité absolument pas sérieux pas correct c'est co on baraki faut rien acté a si biessé la

  maurice
 • De man biedt 10€ op iets waarvoor ik 50€ vraag. Uiteindelijk daal ik naar 30€ (de gulden middenweg) maar meneer vindt dit te veel want het is maar voor zijn duivenkot, wat in principe mijn rekening niet maakt. Dan begint de miserie. De man biedt iedere dag opnieuw op het zoekertje, telkens hetzelfde belachelijke bedrag. Als een stalker. Volgens hem is het in de Gamma goedkoper, dus geen idee waarom hij mij blijft lastig vallen en niet gewoon naar de Gamma rijdt. Zijn mails zijn telkens agressief en van een kinderlijk niveau. Ik daal "maar" 20€ en daardoor ben ik een zeveraar. Of "smijt het maar op zolder, je blijft er toch mee zitten". Op een mail waarin ik hem kordaat vraag te stoppen reageert hij als volgt :"ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha daag daag daag daag daag daag" Dit gaat nu al 4 dagen zo door. Wat een verschrikkelijke mens is dit. Het cliché van de gepensioneerden met veel tijd blijkt hier jammer genoeg te kloppen. Al kon hij in die tijd kon al eens naar de Gamma gereden zijn. Mijn vorige waardering heeft hij al verwijderd en als reactie is hij nu op al mijn zoekertjes nul euro beginnen bieden.

  Amathanio
 • hartelijk dank voor de tip van de duifjes! iemand die moeite doet voor zijn medemens!

  Kitty
 • de beste stuurlui staan aan de wal he leon

  danny

U staat op het punt om uw waardering voor Leon te verwijderen.