Persoonlijke gegevens

Land:
België
Provincie:
Oost-Vlaanderen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Mensen die heel veel liefde hebben voor hun dieren en heel veel uitleg en info geven over hun poezen en het opvoeden van poezen.

  annelies
 • Super tevreden. Onze kitten had hier de beste zorgen gekregen en was reeds zeer sociaal. Onze kitten is geleverd met naast alle nodige documenten en inentingen een welkomstpakket en de nodige raad. Ook nadien toont men nog interesse in de kittens en vraagt men nog na hoe het met de kitten gaat. Mensen voor wie Ragdolls een ware passie zijn en die met heel veel liefde voor hen zorgen.

  Jurgen Siaens
 • Leuke kleinschalige cattery die inzit met het welzijn van de dieren. Ze worden grootgebracht in huiselijke sfeer en zijn erg lief. Bij vragen staan ze altijd paraat en ze gaven ons ook goede tips.

  Ilse
 • We zijn super tevreden van de service die we gekregen hebben. De kittens worden met heel veel zorg en liefde grootgebracht. Een echte aanrader!!! De kittens worden geleverd met alle nodige documenten en inentingen, echt zoals het hoort!

  Leen Vandenberge

U staat op het punt om uw waardering voor rdkater te verwijderen.