* Auto Turnhout *

Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****35478
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Ik heb hier een occassie gekocht vriendelijke man. Was behulpzaam bij het zoeken van de juiste auto ondanks mijn kleine budget zeker een aanrader.

  Raquel Gelly Lam
 • man van zijn woord. goede service. een aanrader.

  Manuel
 • Eerlijke man.Heb Ford Puma gekocht voor men moeder,super autoke en mooie prijs.Aanrader!!!

  Peeters Jimmy
 • Zag een interessante auto staan, op gereageerd en heel snel gaan kijken. Vriendelijke ontvangst en goede uitleg. Nam zijn tijd ook voor mij als klant. Had ook net een andere auto binnen gekregen en liet die zien omdat die nog beter bij mijn wensen paste als gezin. Vanaf begin tot einde vlotte en correcte opvolging. Langs mijn kant was er vertraging door de bank en een fout maar ook daar geen probleem en werd het goed opgevangen. De plaat werd naar de garage opgestuurd, bank had fout adres waardoor hij de plaat bij de post moest gaan halen en ook daar weer geen probleem met dezelfde glimlach opgehaald door hem. Elk bericht of vraag werd heel snel en goed beantwoord op eender welk tijdstip van de dag en week. Kortom ik kan het iedereen aan raden als je een wagen wil kopen of verkopen daar heen te gaan! Heb al vaak slechte ervaringen gehad maar hier heb ik een heel positieve ervaring gehad. Als er ooit een tweede wagen komt of ik een andere nodig heb dan ga ik terug naar hen!

  inge
 • Zeer behulpzaam en geeft goed advies

  Anton
 • Na de eerste keer goed geholpen te zijn hebben we hier een tweede auto gekocht. Weer super geholpen en snel afgeleverd zonder zelf veel te moeten doen. Aanrader voor iedereen die een betaalbare auto zoekt

  Hvh
 • WAARDELOOS , ben alleenstaande moeder en had auto nodig , hij stelt mij een goedkoop auto voor , ca va , via Messenger de gegevens , was in orde , moest wel terug met de keuring want er was iets mis met de lampen , goed dacht topediening , na 3 dagen , startte auto nietmeer, batterij leeg , het contackt bleef hangen , dus batterij leeg , nu heb ik oplossingen willen zoeken en dit op een fatsoenlijke manier willen oplossen , nee niks meer geen gehoor , wel wa verleidingen via Messenger , hallo mooie dame , nu 3 maaanden , later sleutel afgebroken , spiegel was vast geplakt met ducktape , auto werd warm , 100 meter rijden , gewoon midden op de weg stil vallen , voor 30 euro gaan tanken 124 km mee gereden , nu kijk ik op dat keuringsblad , koelstoflek , batterij slechte staat , en noem maar op , 2000 euro kosten aan aub , is dit respeckt , mooie meneer , dank u

  bieke
 • Onze auto stuk gereden en hadden met spoed een andere nodig. Uitgelegd aan de verkoper dat we met jonge kindjes zaten en snel een auto nodig hadden. We zijn gaan kijken en vonden er een naar onze goesting en dezelfde dag gekeurd en geregeld. Nog vriendelijk bedankt ons zo geholpen te hebben, we zijn fier op onze auto. Vriendelijke en behulpzame verkoper.

  Hvh
 • Betrouwbare verkoper!

  Eric Lievens
 • Heel correcte verkoper. De auto's zien er allemaal goed uit, veel keuze! Mijn auto werd zonder problemen gekeurd voor verkoop. Op 1 week tijd was alles geregeld. Aanrader!

  Seigers Bjorn

U staat op het punt om uw waardering voor * Auto Turnhout * te verwijderen.