Lucky 7

Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****63395
Geslacht:
vrouw
Land:
België
Provincie:
West-Vlaanderen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Zeer duur! Appartement was niet gepoetst! Beddengoed was allemaal heel vuil, gelukkig had ik alles zelf meegenomen. Van de waarborg wordt verbruik ingehouden. Zelf krijg je 0,0 info. Ze vragen gewoon wat ze willen. Ik heb de afrekening opgevraagd, maar nooit gekregen. Veel te duur voor wat het is.

  Daisy Bosmans
 • Très belle semaine de vacances, chouette appartement très bien situé et très pratique, toutes facilités. Merci pour votre accueil et votre gentillesse. On reviendra l'année prochaine sans hésitation! Nathalie et enfants

  Monnom Nathalie
 • Vriendelijke ontvangst, alles zeer correct verlopen zowel bij aankomst als bij vertrek. Alles was voldoende aanwezig voor 6 personen, voldoende plaats, het appartement was schoon en in orde. Prachtig uitzicht. Door persoonlijke redenen moesten we vroeger vertrekken en ook daar werd rekening mee gehouden. Zeker een aanrader en wij zullen volgende keer terug via mevr. Adriansens een weekenverblijf huren.

  Elke
 • Zeer duur appartement was niet goed gepoetst micro was vuil,oven waterkoker ezv. De bedden waren ook niet fris en de dekbedden en matras was vuil Veel lawaai van het restaurant onder vooral s avonds ,Je kon de slaapkamervenster niet open doen veel te veel stank van het restaurant Om dan nog niet te spreken van de energie gewoon water en electriciteit voor 1 week €100 Dan is €700 voor 1 week erg duur en dan nog eens €100 er energie

  leentje

U staat op het punt om uw waardering voor Lucky 7 te verwijderen.