Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****66218
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Limburg

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Te vermijden, onredelijke mensen. 3 uur over en weer in de auto om na afspraak voor de deur te staan, niemand thuis. Reactie...."als jij denkt dat ik voor een paar Euro's ga thuisblijven"..... Ik vraag een kleine tegemoetkoming van hem om nog eens langs te komen (150 km rit)........Reactie......"Koop je onderdelen dan maar ergens anders, ik heb klanten genoeg" Al deze reacties komen na vriendelijke en beleefde communicatie van mijn kant. Mercedes export....Bowie Export....No thanks!

  Forget Chris
 • deze mensen hebben alles voor ons geregeld met de export zijn mensen van afspraak precies zo als afgesproken

  wicherink
 • Slechte commentaren in'16 en een week daarna ineens 3 goede revieuws (zelf gedaan met ander account) Na mijn slechte reactie direct die dag een goed review gegeven; deze persoon houd zijn beoordelingen zelf kunstmatig "in het groen" om zo een betrouwbaar persoon te lijken.Men weze gewaarschuwd!!

  Johnny"Joe" Tops
 • Vriendelijke en eerlijke mensen, goede service, Voor export een erg goed bedrijf echt een aanrader!! (5sterren)

  liandra
 • Afgesproken(een halfuur moeten wachten) , niet opgedaagd , zijn vrouw komen opdagen zonder autosleutels die me vertelde naar diest te rijden. Kon de auto enkel bekijken , niet starten/ proefrijden.En dat na 70 km rijden in mijn vrije uurtjes Stond toen ook een ander persoon te wachten waarvan de papieren een probleem waren na aankoop van bromfiets Louche individu....

  Johnny"Joe" Tops
 • Aardige mensen. Verkoop verliep snel en goed. Een Aanrader om hier te kopen.

  Jan-Albert
 • Vriendelijke en eerlijke mensen. Ze hebben mij uitstekend geholpen.

  Bou
 • Zeer tevreden ! Ik heb meerdere malen hier auto's en vrachtwagens gekocht. Ze waren altijd in top conditie. Prijzen zijn goed.

  Bart Vos
 • vw polo 1.9 sdi te koop oppassen hebben ze van ons gekocht voor heel weinig geld ze gaven ma 175 euro en verkopen ze verder voor 500 euro en heel veel kosten aan dus laat u niet vangen door deze mensen !!

  glenn
 • Opgelet! -verkoopt mercedes-bussen met 'creatieve' papieren. - valse exportplaten met verzekering verkopen met voorbedachte rade.

  VN3

U staat op het punt om uw waardering voor Mercedes export te verwijderen.