Persoonlijke gegevens

Geslacht:
vrouw
Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Heel snel kreeg ik mijn pakketje toegestuurd en in nette staat.

  merce
 • Vlotte betaler, zeer vriendelijk en correct! Aan te raden.

  Sven Hoste
 • Zeer correcte en vriendelijke dame. Kleedje snel opgestuurd en heel mooi verpakt. Mss tot een volgende keer!

  Anouschka
 • Super! Pakje werd goed geleverd, zelfs met een extra bedankje erbij 😁

  sarah
 • Heel vriendelijke en correcte dame! Vlotte communicatie en snelle afhandeling. Goederen in prima staat zoals beloofd. Top!

  Emilie Verhaeghe
 • slofjes in heel goede staat, heel snelle verkoop. Dankjewel!

  Ontmerende
 • Mijn had mijn pakje zeer snel toegestuurd gekregen. Het kleedje is nog in nieuwstaat. Zeker een leuke aankoop. Alles is goed en aangenaam verlopen 😊 Heel erg bedankt!

  Quincy
 • Vriendelijke vrouw. Blij met de aankoop. Vlot contact!

  steffi
 • goede communicatie,zeer vlugge betaling alles vlot verlopen zoals het moet 10/10

  filip
 • super à recommander personne super gentil et aimable

  Maya
 • Heel snelle verzending, artikel in uitstekende staat, geen opmerkingen ... Enkel: aanrader! :-) bedankt!

  Marissa
 • Beste Elise daar ze zelf niet kan sturen . DENK EERST NA VOOR JE DIT OP WAARDERING ZET ; want dit is persoonlijk gericht op chantal .stuur ik dit zelf via chantal naar jouw kan enkel maar via deze weg Als je verder weigert te praten en onderhandelen en je blokkeert iemand. als je blokkeert komen de andere chats natuurlijk niet aan dat ze stuurt dat ze gaat wachten op antwoordt en dat een vergissing altijd mogelijk is . ze heeft gewoon maar gezegd dat ze geen postieve ervaring heeft. maar dan zo'n waardering van elise te krijgen . .dit stuur je niet is gewoon iemand slecht maken. zeker als je zelf hier chantal blokkeerd; je moet wel kunnen verdragen als iemand geen goede ervaring heeft. maar om dan zo te reageren via waardering. zij heeft gewoon gestuurd naar jouw dat het los was en opgewold dus dit kwam niet overeen met wat er vermeld stond : in mooie zeer goede staat ; spijtig was dit niet het geval. als je telkens niet antwoordt op de vraag voor oplossing en dan blokkeert ja kan ze niet veel doen meer; en is het toch wel duidelijk. je zei enkel dat chantal hetzelf had gedaan het los maken op naad . en dat chantal uit is op terug betaling . ze heeft gevraag om terug op te sturen of een tegemoetkoming daar ze 9.37 euro heeft betaald . zo'n kleine som en zo'n groot drama van gemaakt. Dit gebeurt niet via deze weg . blijf dan weg van tweedehands. uitpraten doe je via telf. of mail of via chat . . en Niet Blokkeren en zo'n waardering zetten . op enveloppe staat ook geen naam of adres vermeld van elize. daarom moet het langs deze weg . ZEER SPIJTIG dat dit zo moet gaan .

  patje
 • kocht boxpakje,wat bij inpakken goed nagekeken is zoals altijd,ineens is er een stuk los,wil ze 11,74euro terug(aankoop7euro)wil ze dan de helft van de aankoop terug,op 10minuten tijd komen er ontelbare chatberichten binnen,heb duidelijk meermaals gezegt dat ik op mijn werk was en het moest afzetten,daar dit telkens een rinkel geluid gaf,de tijdom het vanaovond in orde te brengen gaf ze duidelijk niet,heb ook enkel de indruk dat de foto die ze doorstuurde niet mijn boxpakje was maar dat ze enkel probeerde op deze manier geld terug te krijgen!!!!!!!!!!!nogmaals chantal heb duidelijk gezegt ik ben op mijn werk en kan niet altijd beantwoorden,ik ben op korte tijd enorm veel chatberichten, bericht volstata en geef de mensen de tijd en verander niet constant van gedacht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0000
 • Vriendelijk en vlot contact! Bedankt voor de moeite!

  W&I
 • super super keilieve dame wij houden contact samen voor de babyspulletjes en allerhande super vlotte levering en keisuper mooie kledij gaan we veel aan doen en ook afwisselend met wat we hadden gaan al spulletjes mee tegen ik beval in het koffertje van de klein super super geweldige super lieve mensen iedereen mag het weten .grtjes Lutgart en Marijke

  zirakecucake
 • Alles vlot verlopen, heel vriendelijk, jij ook bedankt voor de fijne samenwerking!!

  Annelies
 • Heel vlotte communicatie en afhandeling A++ zeker een aanrader

  Stephanie
 • heel vriendelijke mevrouw, heel betrouwbaar en stipt, snelle versturing van artikel na aankoop, een echte aanrader !!!Bedankt, Chantal !

  Noukies

U staat op het punt om uw waardering voor beertje te verwijderen.