Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****80682
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Correct

  Bart colen
 • Op tijd en correct. 10/10 ! 👍

  Karen
 • Vriendelijke man, product was zoals beschreven. Alles wat je moet hebben bij een 2de hands verkoop.

  KevinV
 • verkoper geeft niet de juiste info op 2de hands van zijn artikel. Hij verkoopt "4 stoelen in goede staat". Op 30 augustus doe ik een bod nl zijn gevraagde prijs en vraag afmetingen van de stoel. Hij beloofde mij meermaals de info door te sturen maar kreeg ze niet. Eindelijk krijg ik reactie op mijn vraag of hij ze nu wil verkopen of niet. Stuurt hij mij foto's en merk ik plekken op de stoel, volgens hem is dit vuil maar dat moet ik maar zelf afkuisen. Wie verkoopt er nu zijn goed in vuile staat!!! Vandaag 4 september , na vele smskes verneem ik doodleuk dat 3 stoelen identiek zijn maar 1 niet!!! Op de koop toe zie ik op de foto dat die ene stoel toch niet in goede staat is maar beschadigd. Ik laat hem weten dat ik ze niet hoef. Zonder gène verwijt hij mij dat hij een buikgevoel had dat deze verkoop niet door ging gaan. Wetende dat ik een zeer eerlijke verkoper en koopster op 2de hands ben. Ik heb hier in deze man veel tijd, geduld ingestoken en kom dan nog bedrogen uit! En op de koop toe heb ik andere zoekertjes aan mijn neus voorbij laten gaan.

  Ritske
 • Zeer vlotte, vriendelijke communicatie en correcte afhandeling. Echte aanrader: 10/10! Prachtige authentieke Marokkaanse lamp. Zeer tevreden met m'n aankoop, hartelijk bedankt!!!

  vagelis

U staat op het punt om uw waardering voor S. te verwijderen.