Persoonlijke gegevens

Geslacht:
vrouw
Land:
België
Provincie:
Vlaams-Brabant

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Alles correct en vriendelijk verlopen zoals afgesproken! Bedankt en veel plezier met de aankoop!

  martensjoke
 • Correcte koper! Ze hield haar aan de afspraken en alles verliep vlot. Nogmaals bedankt en veel plezier met de schoenen!

  di
 • Super koper! Snelle afhandeling en betaling!

  Bramm
 • VERTROUW HAAR NIET!!! Lien is geen eerlijke persoon! Ze wou de schoenen van mij kopen en het moest dringend gebeuren, ze heeft beloofd om geld over te schrijven en vroeg de schoenen onmiddellijk te versturen. Normaal wacht ik tot het geld op mijn rekening staat, maar ze had zo'n haast en wou ze zo graag hebben voor een evenement, dat ik mijn best gedaan heb. Ik heb de verzending online aangemaakt (en dus geld voor betaald) en dan stuurt ze een bericht dat ze die schoenen niet meer moet hebben!!! Gelukkig heb ik de schoenen toen nog niet verzonden, maar ik heb wel al de verzendingskosten betaald die Lien weigerde te compenseren en ze antwoordde op mijn berichten niet meer!!!Het is niet veel, 5 euro maar, maar het gaat om principes en om eerlijke persoon te zijn, die Lien definitief niet is !!!

  MarynaV

U staat op het punt om uw waardering voor lien te verwijderen.