Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
**** ** 75 89
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Oost-Vlaanderen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • Zeer vriendelijke man een echte aanrader

  Karnas Richard
 • Vakantie huisje gehuurd in Castellane. Prachtig domein, zeer kindvriendelijk en een prachtige streek. Aanrader en 100% betrouwbaar. 10/10 👍👍👍

  Aquariatics
 • Ik heb bij deze man een fiat 500 gekocht in super propere staat, hij heeft ook zonder probleem mijn wagen overgenomen en we kwamen direct overeen van de prijs, super vriendelijke man die heel correct is en u teminsten niet in het zak zet. Ik kan alleen maar aanraden om bij deze persoon een wagen te kopen, ik heb geen spijt van mijn fiat 500 en ik vindt het super dat alles vlot is verlopen met alle nodige respect ☺ En het is fijn dat hij u nadien nog verder helpt met vragen en dergelijk. Bedankt voor je super service 😊

  kelly
 • Komt afspraken niet na. Afgesproken om wagen te bezichtigen en 10min voor aankomst laat de verkoper weten dat de wagen verkocht is.

  🚲
 • 2 maand terug een auto gekocht bij jo coolen erg tevreden over de aankoop van een 2dehands Mitsubishi en het overlaten van de eigen wagen zeer correcte verkoper, een aanrader!

  alfa
 • mooi huisje. alles zeer netjes en zeer rustig .

  carine

U staat op het punt om uw waardering voor Jo Coolen te verwijderen.