Stal Doorstap

Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
********40856
Geslacht:
vrouw
Land:
België
Provincie:
Antwerpen

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

  • Mijn trouwe vriend komt bij Stal Doorstap vandaan en ik ben er nog altijd gelukkig mee! Bedankt voor de goede service en adviezen. De paarden staan er keurig bij, mijn complimenten. Hier zouden veel stallen een voorbeeld aan moeten nemen.

    Frank
  • Blijf weg van deze stal !!!!! Ze garanderen een inruil onder alle omstandigheden, maar ze zullen je leven zuur maken !! We spraken met een meisje die ons vertelde "ja, ik weet het zeker dat het paard kan springen" en ze vertelde ons om een reservering te maken. We betaalden €100 voor de reservering en maakte zelfs een afspraak. Daarnaast was het paard op sporthorses.be gepubliceerd als springpaard niveau L. Twee uur later bellen ze om te zeggen: "Het paard kan niet springen, hij heeft geen techniek." Ze weigerden een video te maken en dan besloten ZE dat het paard niet geschikt was voor ons. Ze hebben ons € 100 terugbetaald en verkochten hem aan iemand anders. We hebben zelfs geen kans gehad om het paard te zien of om zelf te beslissen. Het is wel mogelijk dat het paard niet geschikt was, maar dat wil zeggen dat hun advertenties niet eerlijk zijn. Ook hun manier van behandelen van klanten is betreurenswaardig. De dame zei me zelfs op de telefoon: 'Ik wil niet met je praten' en ze hing op. Zij weigerden onze e-mails of oproepen te beantwoorden. Gelukkig is ons advocaat in geslaagd om hun medewerking te krijgen, maar ze hebben nooit een initiatief genomen om ons te laten weten dat ze ons zouden bellen als er een interessant paard kwam. Op een gegeven moment was er een paard te koop voor € 5.250 (Beaudora), ze was gereserveerd, vervolgens verkocht, dan opnieuw te koop. Maar tussentijds is de prijs verhoogd tot € 5.750! En dit is het paard dat ze hebben aan ons voorgesteld! Dus een advies: blijf weg van deze plek.

    Mr&Mrs_D

U staat op het punt om uw waardering voor Stal Doorstap te verwijderen.