JTD

Persoonlijke gegevens

Telefoonnummer:
*****48848
Geslacht:
man
Land:
België
Provincie:
Vlaams-Brabant

Waarderingen

Punten per waardering:
Positief (+1 punten)
Neutraal (0 punten)
Negatief (-1 punten)
perfect (minstens 10 punten)
goed (tussen 3 en 10 punten)
voldoende (1 of 2 punten)
neutraal (0 punten)
onvoldoende (1 of 2 minpunten)
negatief (meer dan 2 minpunten)
onbekend (nog geen waarderingen)

Hier vindt u de waarderingen die deze persoon heeft ontvangen. Vertrouw nooit uitsluitend op iemands waardering en gebruik uw gezonde verstand.
Lees onze tips over veilig handelen.

 • TOP MENSEN EEN AANRADER

  vw
 • Vlotte, eerlijke, en vooral, betrouwbare mannen. We zijn bij deze garage terechtgekomen bij het zoeken naar een wagen voor mijn vriendin en ik wist meteen dat ik bij deze garage mijn wagen ook ging kopen! Uitgelegd wat ik zocht in een auto en kon direct op eerlijk advies rekenen. Ondertussen ben ik ook in het bezit van een geweldige occasie, en we weten zeker dat onze volgende wagens ook bij hen worden gekocht. Een echte aanrader!

  Joffrey
 • Heel vlotte communicatie en heel goede uitleg gekregen. Vriendelijke mensen en heel correct in het afhandelen. zeker de moeite waard voor wie een auto in vertrouwen wil kopen en een goede service belangrijk vindt.

  ronny
 • Wij zijn ontzettend goed geholpen, en heel vriendelijk en betrouwbaar en we kunnen altijd bij meneer terecht voor vragen wat ons zeer deugd doet. Voor wie een auto wil kopen dan zit je bij JTD bedrijf op het goede adres.

  Fadoua
 • - zeer professioneel, uiterst correct en vriendelijk - super service, ook na verkoop - eerlijk en betrouwbaar - ik mocht bij bezichtigen van de wagen onmiddellijk een testrit maken, en onderhoudshistorie werd spontaan getoond - AANRADER!!!!

  Ruben Van Eeckhout

U staat op het punt om uw waardering voor JTD te verwijderen.